Cantar digital Wi-Fi Baby & Me

Cod: ERF-MBP84SN

Cantarul digital Wi-Fi Baby & Me - un sistem de masurare si analiza a greutatii bebelusului si a mamicii. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Cu acest cantar se pot cantari persoane cu greutatea maxima de 135 kg. Cum functioneaza? Simplu: mai intai se cantareste mamica. Apoi se activeaza functia Tara, iar mamica se va cantari tinand bebelusul in brate. Greu...

Motorola

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

450 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Cantarul digital Wi-Fi Baby & Me - un sistem de masurare si analiza a greutatii bebelusului si a mamicii.

Cu acest cantar se pot cantari persoane cu greutatea maxima de 135 kg.
Cum functioneaza? Simplu: mai intai se cantareste mamica. Apoi se activeaza functia Tara, iar mamica se va cantari tinand bebelusul in brate. Greutatea afisata va fi cea a bebelusului.
Ideal e faptul ca Baby & Me nu este doar un cantar pentru bebelus. Daca schimbi modul de functionare al cantarului, acesta poate fi folosit pentru a monitoriza greutatea tuturor membrilor familiei.
Specificatii tehnice:
Functioneaza cu 2 baterii AAA (incluse)
Dimensiuni: IxlxL= 37x39x5.1 cm
Garantie: 24 de luni
Cantarul Digital Wi Fi Baby & Me face parte din cea mai revolutionara gama de ingrijire a copiilor: Smart Nursery Motorola.
Inteligente pe cont propriu, si mai inteligente impreuna
Smart Nursery  este un ecosistem integrat, capabil sa fi monitorizat si controlat dintr-un singur loc. Analiza somnului permite parintilor sa descopere luucruri noi despre bebelusii lor, lucruri pe care altfel nu ar fi avut cum sa le afle vreodata.
Atunci cand cumperi intreaga gama Smart Nursery, toate produsele pot fi controlate si monitorizate de la distanta cu ajutorul lui Smart Nursery 7, o tableta care le conecteaza intre ele si care poate controla, inregistra si analiza informatiile receptionate de fiecare dintre unitati in parte.
Parintii pot accesa aceste date daca sunt conectati la sistem prin intermediul aplicatiei Hubble instalate pe telefonul lor. In acest mod, atat mama, cat si tatal pot afla in acelasi timp ce se intampla cu bebelusul lor, daca ia in greutate normal, daca somul este sau nu odihnitor sau daca temperatura si umiditatea din camera celui mic sunt potrivite.
Parintii pot controla de la distanta camera video, pot modifica sunetul sau lumina din camera cu ajutorul proiectorului din gama, pot porni umidificatourl sau pot afla daca usa incaperii a fost deschisa de nazdravanul pornit in primele sale expeditii. De asemenea medicul de familie al micutului se poate conecta cu ajutorul aplicatiei Hubble la cantarul Smart Nurseru Baby&Me si poate afla daca greutatea bebelusului evolueaza conform asteptarilor. Acelasi lucru este valabil si pentru medicul nutritionist al mamicii care o poate sfatui in privinta dietei pe baza informatiilor transmise de cantarul digital Wi Fi.
 
Cod: ERF-MBP84SN Categorie: Cantare Bebe Producător: Motorola

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere