Cos Pentru Scutece Tommee Tippee Sangenic Simplee Reciclabil, Alb / Gri

Cod: 9L-TT0070

Cosurile si rezervele Sangenic Simplee sunt fabricate din 98% plastic reciclabil pentru a reduce impactul asupra mediului. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Pastrati camera curata si fara mirosuri neplacute cu ajutorul cosului pentru scutece Sangenic Simplee. Rezerva inclusa in pachet este prevazuta cu film multi-strat, cu proprietati antibacteriene care indeparteaza miro...

Tommee Tippee

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

145 LEI

Cosurile si rezervele Sangenic Simplee sunt fabricate din 98% plastic reciclabil pentru a reduce impactul asupra mediului.

Pastrati camera curata si fara mirosuri neplacute cu ajutorul cosului pentru scutece Sangenic Simplee. Rezerva inclusa in pachet este prevazuta cu film multi-strat, cu proprietati antibacteriene care indeparteaza mirosurile neplacute si 99% din germenii periculosi cum ar fi E-coli si Stafilococul auriu.

Filmul GREENFILM ™ multi-strat antibacterian al rezervei este de 100 de ori mai eficient decat saculetii pentru scutece obisnuiti - protectie Biomaster ** care elimina 99% din germenii periculosi, precum E-coli si Staphylococcus Aureus.

** Protectia antibacteriana este realizata doar de filmul rezervei. Acesta este tratat cu biocid de argint Biomaster testat conform ISO 22196-2011. Va rugam sa utilizati biocidele in mod responsabil.

98% plastic reciclabil - cosurile si rezervele Sangenic Simplee sunt fabricate din 98% plastic reciclabil pentru a reduce impactul asupra mediului.

Caracteristici:

  • Sistem de inchidere si folie multi-strat care blocheaza mirosurile neplacute;
  • Proprietatile antibacteriene ale foliei din componenta rezervei omoara 99% din germenii periculosi cum ar fi E-coli si Stafilococul auriu;
  • Folia rezervei poate fi utilizata pentru aproximativ 180 scutece*;
  • Pachetul are o rezerva inclusa;
  • Cosul poate depozita 18 scutece*.

* luand in calcul scutece marimea 1 (2 - 5kg)

Compatibilitate: Rezerve Sangenic Simplee
Pachetul contine: 1 x Cos pentru scutece Sangenic Simplee Reciclabil, 1 x Rezerva Simplee Reciclabile

Cod: 9L-TT0070 Categorie: Cosuri Scutece Producător: Tommee Tippee

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere