Detergent Rufe Pudra Hipoalergenic, Vegan, 2 kg

Cod: NXT-BWP82

Pudra de spalat non-biologica, fara parfum, acreditata de AllergyUK. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Formula sa concentrată hipoalergenă este deosebit de eficientă, dar în același timp blândă chiar și cu cea mai sensibilă piele. Conține zeoliți nepoluanți și poate fi folosită în mașini de spălat automate, mașini de s...

Bio-D

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

64 LEI

Pudra de spalat non-biologica, fara parfum, acreditata de AllergyUK.

Formula sa concentrată hipoalergenă este deosebit de eficientă, dar în același timp blândă chiar și cu cea mai sensibilă piele. Conține zeoliți nepoluanți și poate fi folosită în mașini de spălat automate, mașini de spălat cu spălător și storcător și pentru spălare manuală.

Non-biologic, concentrat
Poate fi utilizat în mașini de spălat automate, mașini de spălat cu spălător și storcător și pentru spălarea manuală a țesăturilor delicate
Se dizolvă instant
Poate fi folosit cu apă caldă sau apă rece
Hipoalergen, potrivit pentru piele sensibilă
Ideal pentru țesături delicate și fine precum mătasea, cașmirul și lâna
Funcționează la temperaturi scăzute
Nu conține înălbitori optici
Potrivită pentru temperaturi ale apei între 30° - 90°C. Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Spălare manuală:Asigurați-vă că pudra s-a dizolvat integral înainte de a scufunda rufele. Clătiți întotdeauna bine hainele în apă curată înainte de a le usca.

Îngrijirea mâinilor:După fiecare spălare manuală, clătiți-vă bine mâinile cu apă curată și uscați-le. Persoanele cu piele deteriorată trebuie să acorde o atenție specială acestei instrucțiuni și să evite contactul prelungit cu soluția de spălare sau să poarte mănuși de protecție.

Îngrijirea țesăturilor: Efectuați întotdeauna un test de rezistență a culorii și spălați rufele din care iese culoarea separat de cele albe. Pentru pete dificile sau albire suplimentară, folosiți produsul împreună cu Înălbitorul de rufe Bio-D.

 

Cod: NXT-BWP82 Categorie: Detergenti Producător: Bio-D

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere