Audio Monitor Digital MBP160

Cod: ERF-MBP160

Audio Monitorul Digital MBP160 este echipat cu tehnologie DECT 6.0 de 1.9 GHz ceea ce confera o claritate absoluta a sunetului mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Noul model de Audio Monitor Digital Motorola MBP160 te ajuta sa supraveghezi audio, de la distanta tot ce se intampla in camera bebelusului. MBP160 este prevazut cu tehnologie DECT de ultima generatie, astfel incat ca...

Motorola

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

242 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Audio Monitorul Digital MBP160 este echipat cu tehnologie DECT 6.0 de 1.9 GHz ceea ce confera o claritate absoluta a sunetului

Noul model de Audio Monitor Digital Motorola MBP160 te ajuta sa supraveghezi audio, de la distanta tot ce se intampla in camera bebelusului.

MBP160 este prevazut cu tehnologie DECT de ultima generatie, astfel incat capteaza si reda cu mare precizie orice sunet din incaperea supravegheata.

MBP160 poate are o raza de actiune impresionanta, 300 m in camp deschis si sistem special de alerta in momentul iesirii sin aria de acoperire.

Caracteristici Motorola MBP160:

  • Este echipat cu tehnologie DECT 6.0 de 1.9 GHz ceea ce confera o claritate absoluta a sunetului, permitandu-va sa auziti orice miscare din camere copilului.

  • MBP 160 are o raza de actiune de 300 m in camp deschis si avertizor sonor de iesire din raza de actiune.

  • Sistemul de criptare a mesajului sonor va asigura confidentialitatea informatiilor (nu exista posibilitatea ca altcineva sa receptioneze sunetele din casa dvs)

  • Led-urile luminoase va avertizeaza si vizual, nu numai sonor, asupra sunetelor din camera copiilor.

  • MBP160 reprezinta un sistem de monitorizare a bebelusilor ideal sub aspectul raportului calitate-pret si o alegere inteleapta pentru orice parinte.

  • Unitatea parentala functioneaza cu 2 baterii Li Metal Hybrid sau alimentata la priza (alimentatoarele sunt incluse in pachet).

  • Unitatea copilului functioneaza doar alimentat la priza.

Cod: ERF-MBP160 Categorie: Interfoane Camera Copilului Producător: Motorola

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere