Bormasina Magica - set premium

Cod: EDC-2368

Setul premium Bormasina Magica ofera micilor mesteri si mai multe posibilitati creative cu ajutorul suruburilor amuzante. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Jocul de construit modele clasic mareste timpul de distractie! Editia de lux a jocului Bormasina Magica ofera micilor mesteri si mai multe posibilitati creative de a construi cu ajutorul suruburilor amuzante. Uneltele...

Educational Insights

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

389 LEI

Setul premium Bormasina Magica ofera micilor mesteri si mai multe posibilitati creative cu ajutorul suruburilor amuzante.

Jocul de construit modele clasic mareste timpul de distractie! Editia de lux a jocului Bormasina Magica ofera  micilor mesteri si mai multe posibilitati creative de a construi cu ajutorul suruburilor amuzante. Uneltele jucause (bormasina rosie si surubelnita galbena) si suruburile colorate ajuta copiii sa isi consolideze abilitatile de numarat, recunoasterea culorilor si formelor, in timp ce isi dezvolta indemanarea si abilitatile motorii fine. Incluzand atat surubelnita galbena cat si bormasina rosie, setul poate fi folosit de doi copii in acelasi timp. Jocul vine ambalat in cutia albastra mare, confectionata dintr-un plastic dur. Atunci cand este deschisa: jumatate reprezinta spatiu de stocare pentru suruburi si unelte, iar cealalta jumatate are incorporata tabla de joc cu gaurele.
Jocul include: 100 suruburi clasice in 5 culori, 20 de suruburi haioase in 5 culori si 5 forme, 2 capete pentru surubelnita sau bormasina, cheie de strans suruburi, surubelnita electrica galbena, bormasina electrica rosie, tabla de joc si 19 planse model.
Surubelnita si bormasina electrica necesita cate 3 baterii AA, neincluse in pachet. 
Varsta recomandata: 3 - 7 ani. 
Cod: EDC-2368 Categorie: Jocuri Creative Producător: Educational Insights

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere