Oameni in miscare

Cod: OKD-91163

Joc magnetic reprezentand doi oameni in miscare, 32 piese in cutie metalica mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Puzzle magnetic reprezentand doi oameni in miscare, 32 piese in cutie metalica Piesele magnetice pot fi folosite pentru a reproduce imaginea initiala sau se pot combina in mod liber, creativ, alternand forma sau culoa...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

149 LEI

Joc magnetic reprezentand doi oameni in miscare, 32 piese in cutie metalica

Puzzle magnetic reprezentand doi oameni in miscare, 32 piese in cutie metalica

Piesele magnetice pot fi folosite pentru a reproduce imaginea initiala sau se pot combina in mod liber, creativ, alternand forma sau culoarea pentru a da viata celor mai indraznete imagini sau pur si simplu pentru a te lasa purtat de bucuria de a te juca! Colegii, prieteniii, parintii si familia pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. 

Respira adanc, relaxeaza-te si regaseste spontaneitatea imaginatiei si naturaletea actului creator! Cufunda-te in iuresul de culori si, fara o idee precisa sau un plan, imaginile vor prinde viata! Aici si acum, grijile dispar iar jocul se transforma in bucurie pura!

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (open-ended play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate explora creativitatea si crea propriile tablouri.

IDEE DE JOC:

Pentru 2 participanti: fie parinte cu copil, fie copil cu copil – in care unul are sarcina de a poza, celalalt de a imita. Fie copilul pozeaza si parintele reproduce pe tablita cu magneti miscarea, fie schimbati rolurile: copilul creaza o postura pe tablita iar parintele incearca sa o transpuna in realitate!  Varianta mai complicata dar si mai hazlie este atunci cand cel care creaza imaginea pe tablita are si rolul de a o descrie celuilalt, cerandu-i sa o imite fara sa o vada!   Colaborarea si ascultarea cu atentie a indicatiilor celuilalt sunt ingredientele principale ale reusitei. Totodata, prin acest joc va incurajati copilul sa se concentreze asupra detaliilor si sa-si aleaga cele mai potrivite cuvinte si expresii pentru a va transmite imaginea pe care doreste sa o reproduceti!  Sa va distrati de minune!  Iar cine reuseste sa reproduca pe tablita postura celuilalt, avand ochii inchisi, doar pe baza indicatiilor verbale, sa ne dea un semn si noua!

Cutia magnetica cu 2 tavite este usor de transportat, fiind o alegere fireasca pentru vacante si calatorii.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie. Se recomanda mutarea pieselor pe Tabla de joc tip Black Board pentru a obtine un spatiu mai generos de aranjare a pieselor.

Recomandare de varsta: jucarii copii 3ani+, jucarii prescolari, jucarii scolari, jucarii recreative adolescenti

Dimensiuni: cutie 20cm, inaltimea unui manechin aprox.20cm, grosime piese 0,4cm.

Materiale folosite: lemn de mesteacan sau plop, culori non-toxice pe baza de apa, magneti

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA!

Cod: OKD-91163 Categorie: Jocuri Magnetice Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere