Construieste un robot

Cod: OKD-PLAN5183

Setul contine un robotel care poate exprima diverse emotii prin cele 4 capete avand expresii faciale diferite. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Picioarele flexibile ii permit sa se aseze sau sa stea in pozitie de drepti. Incurajeaza exprimarea emotiilor si ofera diverse experiente tactile si auditive. Setul a fost dezvoltat in cadrul proiectului "Mom-Made_Toy...

Plan Toys

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

153 LEI

Setul contine un robotel care poate exprima diverse emotii prin cele 4 capete avand expresii faciale diferite.

Picioarele flexibile ii permit sa se aseze sau sa stea in pozitie de drepti. Incurajeaza exprimarea emotiilor si ofera diverse experiente tactile si auditive. Setul a fost dezvoltat in cadrul proiectului "Mom-Made_Toys" si a primit premiul 2011 Award Design Review.

Jucariile Plan Toys sunt fabricate din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricatie responsabil fata de mediul inconjurator. Sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata, genul de jucarii prietenoase atat cu cel mic cat si cu mediul inconjurator.

Inspiratia pentru designul jucariilor porneste de la o atenta cunoastere a nevoilor fiecarei varste, jucariile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Dimensiuni produs: 6.6x12.0x20.0cm

Cod: OKD-PLAN5183 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: Plan Toys

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere