Set de construit Trapezoid

Cod: OKD-10218

Set de construit cu piese din lemn, de dimensiuni mari, ideal pentru gradinite si colectivitati mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Construitul reprezinta o activitate indragita de copii de toate varstele, iar constructiile realizate cu piese din lemn au avantajul de a provoca copilul sa-si formeze o atentie sporita pentru realizarea echilibrului ...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

499 LEI

Set de construit cu piese din lemn, de dimensiuni mari, ideal pentru gradinite si colectivitati

Construitul reprezinta o activitate indragita de copii de toate varstele, iar constructiile realizate cu piese din lemn au avantajul de a provoca copilul sa-si formeze o atentie sporita pentru realizarea echilibrului pieselor, pentru gandirea logica si spatiala.

Cele 86 de piese ale setului au forme geometrice simple si extrem de versatile, ceea ce le face o alegere idela pentru constructii din cele mai diverse. Simplitatea pieselor sta la baza unei permanente activitati creatoare, copilul putand imagina si pune in practica mereu si mereu alte idei.

Cei mai mici vor fi incantati de dimensiunile generoase ale pieselor, potrive pentru manutele lor nu foarte indemanatice - vor adora sa le stivuiasca, sa le ordoneze dupa forma si culoare, sau sa invete sa construiasca - in timp ce copii mai mari se vor bucura sa poata imagina si realiza o multitudine de constructii ingenioase: casute pentru papusi, garaje pentru masini, castele pentru pitici etc. 

Datorita dimensiunilor mari ale pieselor, produsul este recomandat ca si set de contruit cu piese din lemn pentru gradinite, scoli, locuri de joaca etc.

Recomandare de varsta: copii 3ani+

Dimensiunile produsului: 84 de piese in rama din lemn; fiecare piesa are 4cm grosime; diametru 53cm

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10218 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere