Turn curcubeu, 14 piese

Cod: OKD-11200

Turn pentru activitati de sortare si stivuire cu 14 semicercuri curcubeu! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Aranjatul pieselor pe tija este o activitate extrem de indragita in jurul varstei de 1 an - manutele devin mai abile, piesele se aseaza cuminti si ordonat in jurul tijei iar puiul de om experimenteaza cate putin din i...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

329 LEI

Turn pentru activitati de sortare si stivuire cu 14 semicercuri curcubeu!

Aranjatul pieselor pe tija este o activitate extrem de indragita in jurul varstei de 1 an - manutele devin mai abile, piesele se aseaza cuminti si ordonat in jurul tijei iar puiul de om experimenteaza cate putin din ideea de centru. De aici si pana la "eu" drumul e scurt si timpul trece repede!

Cele 2 curcubee montate pe o tija cu suport permit copilului sa sorteze, stivuiasca si asambleze cele 14 piese pentru a crea forme intersante si pline de culoare!

Copilul mai mic le poate sorta invatand astfel despre culori,  marimi si forme, sau se poate bucura pur si simplu de culorile lor calde si texturile naturale stivuindu-le in combinatii diverse. Capacelul din varful tijei are rolul de a proteja copilul de accidentari, fiind recomandata montarea sa pe jucarie ori de cate ori aceasta nu este folosita.

Iar cand notiunile de baza a fost invatate iar cel mic simte nevoia de ceva mai provocator, cele doua curcubee se pot scoate de pe tija lor - le veti folosi in jocuri open-ended de constructie si imaginatie. Copilul va explora astfel echilibrul provocator al constructiilor din lemn si isi va exersa imaginatia dand nastere celor mai inventive constructii: tunele pentru masini sau barcute,  leagane pentru spiridusi sau papusi, casute pentru animalute...

Iar la varsta jocurilor de rol cele 14 piese ale curcubeelor devin un decor de nepretuit pentru jocurile cu papusi, masini etc. De asemenea, o fantezie bogata poate imagina diverse sculpturi abstracte ce isi gasesc usor locul ca element decorativ intr-o camera.

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea si cu alte Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: inaltime 27cm.

Recomandare de siguranta: 1an+, copii 1an+

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa.

AVERTISMENT: Jucaria prezinta potential de ranire! INTOTDEAUNA folositi capacul de siguranta atunci cand nu asamblati sau dezasamblati discurile colorate! INTOTDEAUNA folositi jucaria doar sub supravegherea unui adult!

Cod: OKD-11200 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere