JOC NOCTILUCA

Cod: BKF-FZM018

Un joc inovator creat de apreciatul designer Shem Phillips, Noctiluca permite si un mod de joc solo, cu o tabla de joc dedicata. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

In adancurile indepartate ale junglei se intind Lacurile Azurii. in noptile cele mai calde din an, apele linistite prind viata si se zaresc mii de lumini sclipitoare, semn ca s-au trezit din amortire creaturile noctil...

Asmodee

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

190 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Un joc inovator creat de apreciatul designer Shem Phillips, Noctiluca permite si un mod de joc solo, cu o tabla de joc dedicata.

In adancurile indepartate ale junglei se intind Lacurile Azurii. in noptile cele mai calde din an, apele linistite prind viata si se zaresc mii de lumini sclipitoare, semn ca s-au trezit din amortire creaturile noctiluca. Dovedeste-ti iscusinta adunand creaturile noctiluca din lac pentru a completa aranjamentul de care ai nevoie pentru fiecare borcan.

In Noctiluca, intre 1 si 4 jucatori se scufunda in adancurile limpezi pentru a prinde rarele si frumoasele creaturi noctiluca. Jucatorii strang aceste creaturi pretioase in borcane pe care ulterior le vor preda in schimbul punctelor. Un joc inovator creat de apreciatul designer Shem Phillips, Noctiluca permite si un mod de joc solo, cu o tabla de joc dedicata.

Continut: 1 tabla de joc cu doua fete, 105 zaruri, 30 de jetoane cu puncte, 30 de carti de joc cu borcane, 4 carti de joc favorite, 12 pioni, 1 jeton.

Varsta recomandata: 8+

1-4 jucatori.

Cod: BKF-FZM018 Categorie: Jocuri de Masa Producător: Asmodee

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere