Joc tactil Sandwich Mix Up

Cod: EDC-100711

Dezvolta-ti capacitatile memoriei si dexteritatea cu acest Joc tactil - Sandwich Mix Up! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Jocul Sandwich Mix Up este un joc simplu ce integreaza informatia tactila cu cea vizuala pentru a contribui la dezvoltarea vederii in spatiu, a memoriei si a capacitatii de recunoastere a formelor. Deasemenea, acest j...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

119 LEI

Dezvolta-ti capacitatile memoriei si dexteritatea cu acest Joc tactil - Sandwich Mix Up!

Jocul Sandwich Mix Up este un joc simplu ce integreaza informatia tactila cu cea vizuala pentru a contribui la dezvoltarea vederii in spatiu, a memoriei si a capacitatii de recunoastere a formelor. Deasemenea, acest joc este un instrument util pentru a promova o alimentatie sanatoasa in randul micutilor. Bucatarul-sef catelus prepara cele mai gustoase sandwich-uri, dar fix inainte sa le livreze prietenilor sai maimutica le-a amestecat. Oare cine va reusi sa refaca si sa livreze cat mai multe sandwich-uri?
Jocul este pentru 1 - 5 jucatori.
Setul include: 15 sandwich-uri (30 piese- 15 felii mai groase ce au 1,2 sau 3 forme incastrate si 15 felii mai subtiri ce au atasate de ele forme iesite in relief, 6 jetoane cu palarii de bucatar numerotate de la 1 la 6.
Regulament:
Jocul 1: Imprastiati cele 30 de piese pe masa sau pe covor. Lasati feliile cu forme incastrate cu fata in jos. Feliile cu forme in relief trebuie lasate cu fata in sus, astfel incat sa fie vizibile pentru toti jucatorii. Jucatorii se joaca toti in acelasi timp, incercand sa fie cat mai rapizi. Pe locuri, fiti gata, start! Alege o felie cu forme incastrate si fara sa o intorci, ci doar prin atingere incerca sa ghicesti formele. Apoi, alege o felie cu forme in relief si vezi daca se potrivesc perfect. Daca ai reusit sa formezi un sandwich, da-l deoparte si ia de jos jetonul cu plaria cu cel mai mare punctaj (6), iar apoi incearca sa mai faci si alte sandwich-uri. Daca nu ai reusit, cauta alta felie cu forme in relief. La fiecare sandwich facut vei lua de jos si un jeton. Jocul ia sfarsit cand se termina jetoanele. Daca au mai ramas felii jos incearca sa le potrivesti pentru a face sanwich-uri. Castigator este jucatorul cu cel mai mare scor. (Calcul scor: numarul de forme din sanwich-uri +numarul de sandwich-uri facute+suma punctelor de pe palarii)
Jocul 2: Imprastiati cele 30 de felii pe masa sau covor. Asezati-le cu fata in jos, in forma de grila ( adica 5 felii x 8 felii). Jucatorul care isi aminteste primul un sandwich interesant pe care l-a mancat incepe jocul. La fiecare tura jucatorii intorc cu fata in sus cate 2 felii, incercand sa faca sandwich-uri. Daca reusesc, pastreaza sandwich-ul, daca nu intorc feliile la loc cu fata in jos. Castiga jocul acel jucator care a facut cat mai multe sanwich-uri.
Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor.
Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual, fiind fabricate din lemn si imprimate cu cerneala non-toxica.
Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia. 
Varsta recomandata: 4 - 6 ani
Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mic ce pot fi inghitite.
Cod: EDC-100711 Categorie: Jocuri de Memorie Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere