ORASELUL SPIRIDUSILOR

Cod: OKD-07400

Set de casute fantezie inspirate din pedagogia Waldorf. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata, un orasel de basm in care povestile veneau de departe si poposeau pe rand sa-si depene magia... Copilaria fara povesti este de neinchipuit - ele vorbesc pe limba copiilo...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

399 LEI

Set de casute fantezie inspirate din pedagogia Waldorf.

A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata, un orasel de basm in care povestile veneau de departe si poposeau pe rand sa-si depene magia...

Copilaria fara povesti este de neinchipuit - ele vorbesc pe limba copiilor, hranindu-le imaginatia si ajutandu-i sa cunoasca lumea. Oraselul cu povesti este o astfel de invitatie la joc: un decor incantator in care pot prinde viata basme cu zane si zmei, cu cavaleri si printese...o jucarie Waldorf plina de farmec ce incurajeaza copii sa-si transpuna in joc povestile auzite sau sa-si creeze propriile roluri si decoruri.

Cele 17 piese ale setului se adreseaza mai multor etape de varsta. Cei foarte mici le vor gasi utile pentru activitati de stivuit, combinat sau construit: una peste alta sau una in alta, piesele se imbina armonios, stimuland atentia la forme, masuri si culori. Totodata, modul ingenios in care piesele capata o noua dimensiune atunci cand intra si ies una din alta reprezinta un punct de atractie si o ocazie de a-i familiariza pe cei mici cu acest tip de aranjament.

Cei pasionati de constructii vor gasi in Oraselul cu povesti forme provocatoare, non-geometrice, numai bune de integrat in alte Seturi de constructie. In acest fel vor deprinde noi abilitati de a combina forme, volume si texturi, dezvoltandu-si simtul proportiilor.

Copii peste 3 ani vor adora sa-si puna la treaba imaginatia: creativitatea specifica acestei varste poate construi in jurul Oraselului povestilor diverse decoruri (ex. se pot combina cu Play Silk in culorile curcubeului pentru a imagina o poveste cu zanele apelor) si roluri inspirate din basmele citite acasa sau la scoala.

Pe masura ce copilul creste, casutele de basm pot deveni obiecte de decor pentru camera copilului, reamintind de farmecul povestilor copilariei!

Ca de altfel toate jucariile Grimm's Spiel und Holz Design, cele patru piese ale Casutei apelor ofera o bogata experienta senzoriala, specifica materialelor naturale. Jucaria poate fi gustata, aruncata, pipaita, ciocanita, ascultata, favorizand astfel cunoasterea nemijlocita a caracteristicilor sale naturale. Totodata, copilul va descoperi formele non-geometrice, specifice pedagogiei Waldorf, ce indeamna la asocieri diverse si arata cum o jucarie se poate adapta si transforma in functie de context si varsta copilului.

Dimensiunile generoase ale pieselor recomanda Oraselul cu povesti si pentru jocul in colectivitati: locuri de joaca, gradinite, scoli etc. 

Recomandare de siguranta: 1+, copii 1an+, copii cu varste peste 1an

Materiale folosite: lemn de tei desenat manual, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa

Dimensiuni:17 piese , inaltimea turnului rosu: 29cm, inaltimea casutei albastre: 16cm, inaltimea casutei verzi 18cm, fiecare casuta are grosimea lemnului 6cm.  Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-07400 Categorie: Jocuri de Rol Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere