Trenulet pentru sortat

Cod: OKD-PLAN5119

O amuzanta alternativa la turnuletele clasice de sortat. Setul cuprinde o baza cu roti care poate fi impinsa sau trasa de snur. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

O amuzanta alternativa la turnuletele clasice de sortat. Setul cuprinde o baza cu roti care poate fi impinsa sau trasa de snuruletul atasat, precum si numeroase piese divers colorate ce pot fi aranjate in combinatii a...

Plan Toys

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

121 LEI

O amuzanta alternativa la turnuletele clasice de sortat. Setul cuprinde o baza cu roti care poate fi impinsa sau trasa de snur.

O amuzanta alternativa la turnuletele clasice de sortat. Setul cuprinde o baza cu roti care poate fi impinsa sau trasa de snuruletul atasat, precum si numeroase piese divers colorate ce pot fi aranjate in combinatii amuzante.

Jucariile Plan Toys sunt fabricate din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricatie responsabil fata de mediul inconjurator. Sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata, genul de jucarii prietenoase atat cu cel mic cat si cu mediul inconjurator.

Inspiratia pentru designul jucariilor porneste de la o atenta cunoastere a nevoilor fiecarei varste, jucariile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Dimensiuni produs: 10.2x14.4x13.5cm

Cod: OKD-PLAN5119 Categorie: Jocuri de Sortat Producător: Plan Toys

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere