BOLURI LOLLIPOP

Cod: OKD-10353

Set de boluri marca Grimm's Spiel und Holz Design. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Cinci nuante pastelate, turnate in forme rotunde, placut texturate si extrem de versatile pentru manutele dornice sa pipaie, stivuiasca, construiasca si sorteze dupa marime si culoare sau sa pregateasca mancaruri mira...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

132 LEI

Set de boluri marca Grimm's Spiel und Holz Design.

Cinci nuante pastelate, turnate in forme rotunde, placut texturate si extrem de versatile pentru manutele dornice sa pipaie, stivuiasca, construiasca si sorteze dupa marime si culoare sau sa pregateasca mancaruri miraculoase pentru papusi, pitici si spiridusi!

Cele 5 boluri ale setului pot fi folosite in jocurile cu bebelusi pentru activitati de sortare sau stivuire. Bebe va invata sa descopere cum piesele se ascund una in alta sau cum cresc mari, mari pana la cer atunci cand le aranjeaza una peste alta! Familiarizandu-l pe nestiute cu scara marimilor,  acest joc de la mare la mic sau de la mic la mare poate fi jucat in fel si chip, adaugandu-i de fiecare data noi si noi dimensiuni: umpland fiecare castronel cu materiale diverse invatam sa deosebim texturi, mutand cateva boabe mari de fasole din bolul cel mic spre bolul cel mare exersam atentia si prinderea fina cu degetele, plimband piticii in expeditii ad-hoc catre partea cea mai de sus a turnului incercam din rasputeri sa nu-i daramam fragilul echilibru, iar atunci cand turnam nisip din bolul cel mic catre cel mare ne incordam auzul sa descoperim o larga paleta de sunete!

Atent la nevoia senzoriala a celor mici, producatorul Grimm's Spiel und Holz Design pastreaza textura naturala, bogata a lemnului, oferind o senzatie placuta la atingere si un sunet delicat ce incanta simturile copiilor.  Culorile folosite sunt inofensive pentru cei mici si totodata extrem de atractive, chemandu-i irezistibil la joc si explorare!

Pe masura ce copilul creste si imaginatia sa este pregatita pentru jocurile de rol, cele cinci castronele il vor insoti in noua atapa de varsta, putand deveni ustensile profesionale de gatit felurite delicii culinare pentru papusi, spiridusi si membrii familiei. Totodata, ele pot adaposti comorile gasite prin parcuri sau gradina, putand fi usor aranjate pe rafturi pentru a inveseli atmosfera din camera copiilor.

Datorita bogatiei de experiente de joc ce pot fi imaginate alaturi de aceasta jucarie simpla dar extrem de versatila, Setul de boluri pentru bebelusi a fost premiat cu sigla JUCARII SPIEL GUT.

Setul de boluri este totodata un cadou foarte util bebelusilor si copiilor mici, gasindu-si cu usurinta locul printre jucariile indragite ale celor mici!

Recomandare de siguranta: 1an+, copii 1 an+

Materiale folosite: lemn de anin, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: diametru aprox. 9cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10353 Categorie: Jucarii Educative Bebelusi Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere