Joc educativ de stivuit si numarat

Cod: OKD-PLAN5614

Jucariile Plan Toys sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Joc educativ pentru copii incepand cu 18 luni. Setul contine 4 tije flexibile, avand 4 dimensiuni diferite, si 20 de piese divers colorate ce pot fi sortate, numarate si stivuite atat pe tija cat si in afara ei. Copil...

Plan Toys

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

109 LEI

Jucariile Plan Toys sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata.

Joc educativ pentru copii incepand cu 18 luni. Setul contine 4 tije flexibile, avand 4 dimensiuni diferite, si 20 de piese divers colorate ce pot fi sortate, numarate si stivuite atat pe tija cat si in afara ei. Copilul este incurajat sa numere, invete despre culori, marimi si forme, sa stivuiasca sau sa sorteze. 

Jucariile Plan Toys sunt fabricate din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricatie responsabil fata de mediul inconjurator. Sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata, genul de jucarii prietenoase atat cu cel mic cat si cu mediul inconjurator.

Inspiratia pentru designul jucariilor porneste de la o atenta cunoastere a nevoilor fiecarei varste, jucariile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Dimensiuni produs: 26.0x5.5x18.7cm

Cod: OKD-PLAN5614 Categorie: Jucarii Educative Bebelusi Producător: Plan Toys

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere