SEDIUL CENTRAL GHOSTBUSTERS

Cod: ART-PM9219

Porneste intr-o noua aventura Playmobil cu Sediul central Ghostbusters! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Se intampla ceva ciudat in cartierul tau? Apelati sediul central Ghostbusters! Aici il veti gasi pe Spengler lucrand in laborator la noul sau amestec impotriva fantomelor, pe Stantz care urmareste indeaproape libraria...

Playmobil

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

470 LEI

Porneste intr-o noua aventura Playmobil cu Sediul central Ghostbusters!

Se intampla ceva ciudat in cartierul tau? Apelati sediul central Ghostbusters! Aici il veti gasi pe Spengler lucrand in laborator la noul sau amestec impotriva fantomelor, pe Stantz care urmareste indeaproape libraria fantomelor si pe Janine care raspunde la toate apelurile de urgenta. Avem un nou apel! Iar cursa poate incepe! Aluneca rapid pe bara de actiune, iar in garaj Vechiculul Ecto-1 (PM9220 produs vandut separat) ii asteapta pe vanatori. Masina poate fi parcata in interiorul sediului central. Nu uitati sa inchideti bine toate fantomele capturate!
Setul include o multime de accesorii pentru vanatorii de fantome: figurine, capcane pentru fantome, gelatina verde din silicon ce se poate lipi de suprafetele netede, contor pentru masurarea energiei, camera de filmat, microscop si multe alte accesorii. 
Varsta recomandata: 6 ani+
Cod: ART-PM9219 Categorie: Jucarii Playmobil Producător: Playmobil

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere