Girafa Sophie mare

Cod: DNB-DB616326

Prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza toate simturile! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Girafa Sophie mare (21 cm inaltime) poate fi utilizata de la 0 luni In plus, cutia contine si un card pe care parintii il pot completa pentru a-l pastra drept amintire. Prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza to...

Vulli

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

91 LEI

Prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza toate simturile!

Girafa Sophie mare (21 cm inaltime) poate fi utilizata de la 0 luni
In plus, cutia contine si un card pe care parintii il pot completa pentru a-l pastra drept amintire.
Prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza toate simturile!
Vederea : datorita petelor sale de culoare inchisa, contrastante care se gasesc pe tot corpul girafei atrag privirea bebelusului si devin un obiect familiar si linistitor.
Auzul: dotata cu un fluier, este amuzanta si totodata stimuleaza auzul bebelusului si il ajuta sa inteleaga relatia dintre cauza si efect.
Gustul: girafa Sophie este foarte flexibila si bebelusul o poate mesteca, este ideala pentru calmarea gingiilor copilului in perioada eruptiilor dentare. Fabricata din cauciuc 100% natural si pictata cu coloranti alimentari , nu este deloc periculoasa pentru micutul dumneavoastra.
Simtul tactil: foarte usoara, girafa Sophie este perfect adaptata manutelor mici ale bebelusului, iar picioarele sale lungi si gatul o fac usor de apucat. Fina la atingere, ca si pielea mamei, girafa are efecte linistitoare asupra bebelusului.
Mirosul: mirosul aparte al cauciucului extras din arborele de Hevea o face pe Sophie sa fie usor de recunoscut de catre bebelus dintre toate jucariile sale.
A NU SE SPALA SUB JET DE APA!
Cod: DNB-DB616326 Categorie: Jucarii Senzoriale Producător: Vulli

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere