SUPORT MARSUPIU NOU NASCUT TULA NEW GRAY

Cod: TNA-TIIALGS5

Suportul pentru nou nascut face posibila utilizarea sistemului Baby Tula. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Suportul pentru nou nascut face posibila utilizarea sistemului Baby Tula pentru un nou nascut si este recomandat sa fie folosit pentru copii avand intre 3kg-7kg. Insertul(suportul) face posibila obtinerea unei pozitii...

Baby Tula

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

159 LEI

Suportul pentru nou nascut face posibila utilizarea sistemului Baby Tula.

Suportul pentru nou nascut face posibila utilizarea sistemului Baby Tula pentru un nou nascut si este recomandat sa fie folosit pentru copii avand intre 3kg-7kg.

Insertul(suportul) face posibila obtinerea unei pozitii confortabile de purtat, asigurand totodata suport adecvat pentru gat si cap si dezvoltarea sanatoasa a coloanei vertebrale purtand copilul cu fata.

Insertul pentru nou nascut include un ham special ce tine in siguranta copilul pe insert. Insertul pentru nou nascut este recomandat pentru folosirea cu sistemele de purtat Tula Baby cu copii mici, pana cand copilul poate sa isi sustina spatele, gatul si capul si cu genunchii departati in pozitia ergonomica "M" si are minim 7 kg.

Cand purtati un copil mic sau nou nascut, nu recomandam nici o modificare a sistemului de purtare Standard Tula Baby Carrier.

Nu recomandam folosirea insertului pentru nou nascut cand purtati copilul pe spate sau sa il folositi cu sistemul de purtare Tula Baby Carrier Toddler.

Cod: TNA-TIIALGS5 Categorie: Marsupii Bebe Producător: Baby Tula

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere