Set Creioane Cerate Crayon Rocks 16 buc

Cod: OKD-IMNZ-3

16 creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

16 creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, textura moale si 16 culori diferite - accesoriul perfect pentru orice copil dornic sa se familiarizeze cu desenul! Creioanele sunt fabricate din ceara moale de ...

Crayon Rocks

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

58 LEI

16 creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale.

16 creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, textura moale si 16 culori diferite - accesoriul perfect pentru orice copil dornic sa se familiarizeze cu desenul!
Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate. Special concepute pentru a intari muschii tripod si a forma prinderea cu trei degete, aceste mici pietricele pregatesc degetele si manutele celor mici pentru scriere.
Forma lor speciala permite copiilor sa deseneze cu miscari ferme si largi, lasand urme consistente pe suprafata de lucru si intarindu-le astfel increderea in abilitatile lor artistice.
Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten: 16 culori in saculet textil.
AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Produsul contine piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani!
Cod: OKD-IMNZ-3 Categorie: Rechizite Producător: Crayon Rocks

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere