Set 2 recipiente 330 ml ermetice Hermifresh Rose

Cod: IDB-89249

Set recipiente ermetice si geanta termoizolanta Hermifresh de la MiniLand Baby. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Gentuta izotermă de înaltă calitate, robusta și practică, cu 2 compartimente de vid etanșe,cu capacitatea de 330 ml. Pentru utilizări extrem de versatile: alimente pentru copii, alimente lichide și solide, înghețare, ...

Miniland Baby

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

110 LEI

Set recipiente ermetice si geanta termoizolanta Hermifresh de la MiniLand Baby.

Gentuta izotermă de înaltă calitate, robusta și practică, cu 2 compartimente de vid etanșe,cu capacitatea de 330 ml. Pentru utilizări extrem de versatile: alimente pentru copii, alimente lichide și solide, înghețare, dezghețare și transport.La țară, la plajă sau în parc.

Setul hermifresh 2 recipiente poate fi ținut sau suspendat convenabil de bagaje. El devine cel mai bun partener pentru hrănirea copilului departe de casă. Gentuta sa izoterma menține temperatura alimentelor mai mult timp.

Ambalarea în vid a produselor alimentare pentru a-și păstra toate proprietățile.

Menține toate proprietățile, aroma și gustul alimentelor datorită sistemului inovator patentat de extracție a aerului prin intermediul unei supape de vid pentru menținerea alimentelor proaspete mai mult timp.

Pentru toate tipurile de alimente.

Ideal pentru primele mancaruri pasate  și toate tipurile de alimente lichide și solide.

Materiale înzestrate cu o calitate excepțională.

Recipiente cu vid rezistente la aer  ci capacitatea de 330 ml. Montat cu un capac transparent,din tritan care rezistă la temperaturi mai mari de 100 ° C.

Alimente congelate cu orice garanție.

Pastreaza alimentele in congelator cu siguranta ca va mentine toate proprietatile nutritionale si poate fi dezgheata sau incalzita in cuptorul cu microunde in recipientul ermetic. În plus, capacul său încorporează o amprenta  practică.

Usor de curatat

Gentuta este impermeabilă pentru a nu absorbi petele și poate fi curățată cu o cârpă umedă. Recipientele ermetice sunt potrivite pentru mașina de spălat vase.

100% fără BPA

Cod: IDB-89249 Categorie: Recipiente Stocare Hrana Producător: Miniland Baby

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere