Salteluta Interactiva Cuibul Snuggles Ursulet Roz

Paturica confortabila, ultra delicata care combina senzatia de calm cu veselia unei jucarii fascinante.

Bright Starts
BBB-25062U
IN STOC
0-24 Luni

249.00 Ron transport gratuit in Bucuresti

Taggies : Concepute de mamici! Adorate de bebelusi. Ce sunt Taggies ? Paturica confortabila, ultra delicata care combina senzatia de calm conferita de materialul moale si pufos si veselia unei jucarii fascinante. Utilizand aplicatii vesele, foarte delicate (inclusiv saten) pat... mai mult >

Descriere produs

Taggies : Concepute de mamici! Adorate de bebelusi.
Ce sunt Taggies ?
Paturica confortabila, ultra delicata care combina senzatia de calm conferita de materialul moale si pufos si veselia unei jucarii fascinante. Utilizand aplicatii vesele, foarte delicate (inclusiv saten) paturicile vesele intruchipeaza imaginile unui Caine haios si a unui Ursulet cuminte!
De mai bine de 10 ani Taggies sunt alaturi de bebelusi, oferindu-le confort si siguranta, inca din primele zile de viata ! Bebelusii interactioneaza cu ele, le exploareaza si descopera texturi si modalitati de joaca variate.
Care este estenta Taggies ?
Etichetele variate, bineinteles !
Textura, forma si printul etichetelor au fost alese cu grija de catre designeri specializati – inbinand culorile vibrante cu texturile interesante care vor atrage atentia celor mici !Etichetele sunt perfecte pentru primele luni din viata bebelusului, fiind special concepute pentru ca bebelusii sa le poata baga in gurita.
Paturica incurajeaza joaca interactiva alaturi de animalutele vesele.
Etichetele de satin ofera bebelusui posibilitatea de dezvoltare a simturilor tactile.
Salteluta poate fi spalata la masina de spalat.
 

Adauga un comentariu