Scaun Auto cu Isofix Rhea 9-36 kg Grey

Scaunul Rhea este dotat cu sistem ISOFIX si curea de ancorare TopTether pentru a asigura protectie maxima.

Coccolle
SMB-C859
STOC 0

685.00 Ron transport gratuit in toata tara

Scaunul auto Coccolle Rhea este destinat copiilor cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg (grupele I, II si III). Dotat cu sistem ISOFIX si curea de ancorare TopTether pentru a asigura protectie maxima in timpul calatoriilor cu masina. Gratie sistemului ISOFIX, montarea scaunu... mai mult >

Descriere produs

Scaunul auto Coccolle Rhea este destinat copiilor cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg (grupele I, II si III). Dotat cu sistem ISOFIX si curea de ancorare TopTether pentru a asigura protectie maxima in timpul calatoriilor cu masina.
Gratie sistemului ISOFIX, montarea scaunului auto este intuitiva datorita ghidajului isofix si a pictogramelor de pe lateralele scaunului.
Scaunul auto Coccolle Rhea este confortabil pentru micutul dumneavoastra si asta datorita materialelor de calitate care ofera o protectie sporita. Acestea permit circularea aerului, impiedicand astfel transpiratia si supraincalzirea copilului.
Scanul are 5 pozitii de inclinare pe spate iar tetiera creste o data cu copilul avand 9 pozitii de reglare pe inaltime. Pentru grupa I sunt disponibile 5 pozitii de reglare pe inaltime a tetierei iar alte 4 nivele de ajustare sunt disponibile pentru grupa II si III, odata ce s-a indepartat centura de siguranta in 5 puncte cu care este echipat produsul.
Centura de siguranta in 5 puncte este prevazuta cu protectii moi pentru umeri, dotate cu sistem anti-alunecare. 

 

Adauga un comentariu