Scaun auto cu Isofix 9-36 kg Coccolle Elara Aurora Red

Cod: SMB-320085120

Coccolle Elara a fost dezvoltat pentru a conferi protectie si confort la un nivel optim pentru copilasii intre 9 si 36 kg! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Scaunul auto care creste pe masura ce cresc si nevoile copilasului tau. Coccolle Elara a fost dezvoltat pentru a conferi protectie si confort la un nivel optim pentru copilasii intre 9 si 36 kg. Cu un sistem facil de ...

Coccolle

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

899 LEI

Livrare gratuită

Coccolle Elara a fost dezvoltat pentru a conferi protectie si confort la un nivel optim pentru copilasii intre 9 si 36 kg!

Scaunul auto care creste pe masura ce cresc si nevoile copilasului tau.

Coccolle Elara a fost dezvoltat pentru a conferi protectie si confort la un nivel optim pentru copilasii intre 9 si 36 kg. Cu un sistem facil de utilizare al centurilor, scaunul trece rapid de la utilizarea cu centuri, la un scaun pentru copiii mai mari care se poate folosi cu ajutorul centurii autoturismului.

In materia de siguranta, scaunul auto se ancoreaza atat in punctele isofix, cat si cu centura top-tether astfel ca se sporeste per total nivelul de siguranta, iar micutul este protejat in cazul unui impact. In autoturismele care nu sunt dotate cu sistem isofix, scaunul Coccolle Elara poate fi folosit cu ajutorul centurii in 3 puncte a vehiculului printr-o maniera facila de ghidaj intuitiv.

Fabricat din materiale certificate Oko-tex, scaunul auto Coccolle Elara ofera matlasare optima ce sporeste confortul pe durata calatoriilor. Datorita acestor caracteristici, copilul nu va resimti presiune sau supra-incalzire atunci cand plecati la drum lung. Mai mult, tetiera XXL nu doar ca aloca destul spatiu copilului pentru ca el sa isi poata gasi pozitia potrivita lui, ci este potrivita si atunci cand el adoarme, iar capul cade oblic. De asemenea, scaunul Elara are 4 pozitii de inclinare pe spate astfel incat sa il puteti folosi in cea mai buna pozitie pentru copilul dvs.

Caracteristici principale:

- Echipat cu isofix si top-tether
- Sistem intuitiv de utilizare cu ajutorul centurii masinii
- Posibilitate de ajustare simultana a centurilor si a tetierei
- 4 pozitii de inclinare
- Husa din material oko-tex lavabila la 40 de grade

Cod: SMB-320085120 Categorie: Scaune Auto Isofix Producător: Coccolle

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere