Kit experimente - Vremea

Cod: EDC-100039

Kitul de experimente Vremea iti pune la dispozitie 25 experimente prin care vei edslusi tainele fenomenelor meteo. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Vrei sa descoperi misterele fenomenelor meteo? Sau sa afli cum ia nastere curcubeul sau fulgerul? Dar sa poti sa faci singur o tornada fantastica? Cu kit-ul de experimente cu vremea puteti face toate acestea si multe ...

Science4you

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

99 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Kitul de experimente Vremea iti pune la dispozitie 25 experimente prin care vei edslusi tainele fenomenelor meteo.

Vrei sa descoperi misterele fenomenelor meteo? Sau sa afli cum ia nastere curcubeul sau fulgerul? Dar sa poti sa faci singur o tornada fantastica? Cu kit-ul de experimente cu vremea puteti face toate acestea si multe altele, in timp ce invatati o multime de informatii noi si va distrati.
Este ideal pentru a invata notiuni primare de fizica, dar si pentru dezvoltarea indemanarii si a creativitatii. Setul contine: accesorii pentru a pune in practica 25 de experiemente si o brosura educationala cu 36 de pagini. Atentie! Brosura este in limba engleza. Pe langa accesoriile incluse in set se vor folosi si alte materiale!
Ce vei invata:
Cum sa faci o tornada.
Cum sa faci o statie meteorologica si sa devii un adevarat om de stiinta.
Cum se formeaza fulgerele si curcubeul.
Ce este incalizirea globala si de ce plutesc icebergurile.
Cum sa faci un ceas solar si ce este ploaia acida.
Setul contine: colorant alimentar rosu, busola, termometru, pahar de laborator, pipete Pasteur, recipiente pentru masurare mici, capac pentru recipiente, ghivece din plastic, palnie, benzi pentru masurat ph-ul, seminte de fasole verde, recipient dreptunghiular de plastic cu capac, recipient pentru masurare mare, oglinda, spatula din lemn, baloane, plastilina, banda de cauciuc, pungi din plastic cu fermoar, creion, pai transparent, paie, jurnalul vremii, card cu ceas solar si piese ale instrumentelor meteorologice, abtibilduri pentru jurnal.
Dimensiune cutie: 36.8 x 29 x 8 cm
Varsta recomandata: 8 ani +
Contraindicat copiilor sub 8 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.
Atentie! A se folosi sub supravegherea unei persoane adulte.
Cod: EDC-100039 Categorie: Experimente Producător: Science4you

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere