Sistem de purtare wrap tesut BB-Slen 490cm Passion Fruit

Cod: BCC-BDDBS-490-969

Purtati-va copilul in moduri nelimitate cu wrap-ul tesut BB-Slen de la Babylonia! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Sistemul de purtat Babylonia BB-SLEN este un wrap tesut ce va permite sa va purtati bebelusul in cat mai multe moduri. Se poate folosi de la nastere pana in jurul varstei de 3-4 ani. Wrapul tesut BB-SLEN este fabricat...

Babylonia

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

414 LEI

Purtati-va copilul in moduri nelimitate cu wrap-ul tesut BB-Slen de la Babylonia!

Sistemul de purtat Babylonia BB-SLEN este un wrap tesut ce va permite sa va purtati bebelusul in cat mai multe moduri. Se poate folosi de la nastere pana in jurul varstei de 3-4 ani. Wrapul tesut BB-SLEN este fabricat din 100% bumbac organic in India in sistem Fair trade. Datorita materialului unic al wrapului tesut BB-SLEN acesta se simte foarte soft si flexibil, fara a-si pierde din rezistenta. Modalitatea speciala in care este tesut ofera suport optim si confort (materialul este flexibil in diagonala dar nu se intinde pe lungime sau latime).

Wrapul tesut Babylonia BB-SLEN este disponibil in 4 marimi: 260 cm, 460 cm, 490 cm si 560 cm. Alegeti-va marimea in functie de ce marime purtati la haine si diferitele pozitii in care vreti sa va purtati copilul. Wrapul de 260 cm este un wrap mic, potrivit unei folosiri similare cu a unui sling. Cele de 460 cm, 490 cm si 560 cm va permit purtatul copilului in toate pozitiile (spate, sold, fata) si puteti efectua mai multe tipuri de legaturi. De asemenea ofera mai mult suport in zona umerilor, spatelui si in jurul soldurilor. Anumitor persoane le place sa mai infasoare o data in jurul soldurilor materialul extra al wrapului obtinand astfel un suport mai bun.

Recomandari: daca doua persoane de staturi diferite vor sa foloseasca acelasi wrap, recomandam sa optati pentru marimea mai mare.

Specificatii:

- 3.5kg – 15kg

- Nu este nevoie de inserturi speciale

- Moduri de purtare : fata, sold, spate

- Sistem de purtare ergonomic

- Fabricat din bumbac organic 100% in sistem Fair Trade

- Disponibil in diferite culori

Cod: BCC-BDDBS-490-969 Categorie: Wrapuri Bebe Producător: Babylonia

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere