DOMUL LUI LEONARDO DA VINCI

Cod: OKD-40367

Cele 100 de piese se asambleaza fara lipici sau cuie, fara sfori sau suruburi, intr-o multitudine de constructii! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Celebrul inventator al acestei constructii este nimeni altul decat Leonardo da Vinci (1452-1519). Renumit om de stiinta si artist, Leonardo da Vinci a considerat intotdeauna ca arta si stiinta merg mana in mana si doa...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

269 LEI

Cele 100 de piese se asambleaza fara lipici sau cuie, fara sfori sau suruburi, intr-o multitudine de constructii!

Celebrul inventator al acestei constructii este nimeni altul decat Leonardo da Vinci (1452-1519). Renumit om de stiinta si artist, Leonardo da Vinci a considerat intotdeauna ca arta si stiinta merg mana in mana si doar impreuna dezvolta armonios fiinta omului.
Simplitatea conceptului este uimitoare. Urmand instructiunile de asamblare ale Domului veti intelege cu siguranta genialitatea designului acestei constructii - cele 100 de piese se asambleaza fara lipici sau cuie, fara sfori sau suruburi, intr-o multitudine de constructii! Ce-i drept, este nevoie de o mana sigura si multa concentare, dar rezultatul este pe masura de spectaculos!
Jocul poate fi construit si pe module ce pot fi asamblate ulterior. De asemenea, piesele sale pot fi folosite pentru realizarea unei multitudini de constructii ingenioase.
Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopseluri non-toxice pe baza de apa

Dimensiuni produs: fiecare piesa: 2x18cm, grosime 3mm, inaltimea cutiei: 10.5cm

Recomandare de varsta: 6ani+

 

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-40367 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere