CUTIILE CURCUBEU

Cod: OKD-10370

Set de 6 cutii din lemn colorat, util pentru exersarea abilitatilor de stivuire, ordonare, construire si invatarea culorilor. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Un set de 6 cutii din lemn colorat, de dimensiuni generoase, util pentru exersarea abilitatilor de stivuire, ordonare, construire, precum si pentru invatarea culorilor. Parintii se pot implica in joc ascunzand diverse...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

389 LEI

Set de 6 cutii din lemn colorat, util pentru exersarea abilitatilor de stivuire, ordonare, construire si invatarea culorilor.

Un set de 6 cutii din lemn colorat, de dimensiuni generoase, util pentru exersarea abilitatilor de stivuire, ordonare, construire, precum si pentru invatarea culorilor. Parintii se pot implica in joc ascunzand diverse obiecte pentru a crea suspans si a stimula placerea neobosita a copiilor pentru descoperiri. Odata cu cresterea copilului, setul poate fi integrat in constructii mai complexe, alaturi de altele elemente, sau poate fi util pentru depozitarea comorilor.

Datorita dimensiunilor generoase, acest set este ideal pentru gradinite. Se recomanda asocierea ei cu alte seturi Grimms din categoria Constructii si imaginatie sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Acest produs este disponibil si in varianta curcubeu (10370 Cutii curcubeu)

Recomandare de siguranta: copii 1an+

Materiale folosite: placaj din lemn, uleiuri si vopseluri non-toxice

Dimensiuni produs: latura 15cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10370 Categorie: Jucarii Educative Bebelusi Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere