URIASUL CU FORME GEOMETRICE

Cod: OKD-11090

Turn de mari dimensiuni pentru activitati de sortare si stivuire cu piese de diverse forme geometrice. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

O adevarata provocare prin dimensiuni si complexitate, Turnul gigant al celor de la Grimm's Spiel und Holz Design este o jucarie foarte utila pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 3ani, favorizand atat experinte...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

309 LEI

Turn de mari dimensiuni pentru activitati de sortare si stivuire cu piese de diverse forme geometrice.

O adevarata provocare prin dimensiuni si complexitate, Turnul gigant al celor de la Grimm's Spiel und Holz Design este o jucarie foarte utila pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 3ani, favorizand atat experintele senzoriale (culori, texturi, forme, greutati) cat si deprinderea notiunllor abstracte (numele culorilor, notiuni despre marimi, greutati etc.)

Formele geometrice ale discurilor le fac usor de folosit, incurajand coordonarea mana-ochi si dezvoltand motricitatea copilului. Culorile dulci, dar foarte vii si atragatoare starnesc pofta de joaca, fiind un important stimul vizual dar si un prilej de familiarizare cu denumirile si combinatiile culorilor.

Marea atractie a acestei jucarii o reprezinta insa dimensiunile generoase ale pieselor - ele pot fi apucate chiar si cu ambele manute, pot fi puse pe tija sau combinate in afara tijei, pot fi folosite ca element de constructie in alte jocuri, pot fi chiar si rostogolite pe dusumea sau covor... si cu siguranta nu vor putea fi usor ratacite!

Datorita dimensiunilor generoase, acest produs este recomandat si pentru gradinite, locuri de joaca si colectivitati.

Recomandare de siguranta: 1an+, copii 1 an+

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa.

Dimensiuni produs: 10 discuri si un capac pe o baza cu tija. Inaltime totala 36cm, diametru 24cm, grosimea fiecarui disc 4cm.

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTSIMENT: Potential de ranire! Tija incorporata prezinta potential de ranire. Folositi intotdeauna capacul de siguranta atunci cand nu folositi jucaria. Supravegherea unui adult este recomandata.

Cod: OKD-11090 Categorie: Jucarii Educative Bebelusi Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere