Arata 1 - 24 din 104 rezultate

Arata 1 - 24 din 104 rezultate

Biberoane pentru Bebelusi

Intr-un biberon de calitate, fiecare mamica isi gaseste un aliat de incredere. Selectia BebeArt de biberoane pentru bebelusi acopera si cele mai mofturoase gusturi.

La BebeArt aveti la dispozitie o gama larga de biberoane si tetine, unele din sticla, altele din plastic, biberoane de diferite gradatii, pentru a se adapta tutor cerintelor dumneavoastra. 
Daca aveti un copil care sufera de colici, trebuie sa stiti ca exista biberoane anticolici, care permit iesirea unui anumit debit de lapte, reducand astfel durerile. Alegeti fie biberoane cu gatul larg, fie cu gatul ingust, de diferite dimensiuni. Cand bebelusul este mai mare, puteti sa optati si pentru biberoane cu maner. 
De asemeni, puteti alege dintr-o mare varietate de tetine, cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont cand cumparati tetine este sa le cumparati pentru varsta adecvata, pentru ca o tetina pentru nou-nascuti este mult mai mica decat o tetina pentru un bebelus de 6 luni sau mai mare. Tetinele pot fi facute din cauciuc sau silicon. Cele din cauciuc se aseamana mai mult cu mamelonul mamei, insa se deterioreaza mai repede la sterilizare. Inlocuiti periodic tetinele pentru ca acestea se deterioreaza la sterilizare.