Despre Noi

 
Viața nu ne oferă o responsabilitate și un privilegiu mai mare decât creșterea și educarea unui copil. Din acest motiv și totodată datorită dragostei pentru cei mici, noi am creat BebeArt – un magazin online cu produse pentru copii, ce se dedică îngrijirii lor prin varietatea de produse pe care o pune la dispoziție. 

Pe site-ul nostru poți găsi articole de igienă, îmbrăcăminte, accesorii, articole pentru somn și masă, jucării și produse pentru școală și grădiniță potrivite pentru bebeluși și copii. La categoria creată pentru bebeluși poți găsi de asemenea produse pentru siguranță și supraveghere, scaune auto și cărucioare. 

BebeArt importă produse dezvoltate de brand-uri de calitate, este importantor unic în România pentru brand-urile NumNum (NumNum® GOOtensils™ solutii inovatoare pentru mai putin deranj in timpul meselor bebelusilor), Mammut (kituri de amprente si mulaje pentru bebelusi), EuroCarnavales (rochite de printese si zane, costume de supereroi si luptatori si costumatii pentru Halloween) și Stephen Joseph (produse de o calitate premium pentru ploaie si soare, colorate si asortate) si este importator direct al brandului KidKraft (casute pentru papusi, seturi de joaca pentru baieti, seturi de mobilier pentru copii).

Fie că vrei să cumperi un cadou sau vrei să pregătești mediul perfect înaintea venirii celui mic pe lume, BebeArt satisface orice necesitate, indiferent de context, datorită diversității produselor ce sunt disponibile pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 15 ani.