Arata 1 - 24 din 524 rezultate

Arata 1 - 24 din 524 rezultate

Articole Imbaiere si Igiena pentru Bebelusi

Se spune ca o igiena corespunzatoare si o minte deschisa fac totul in viata. BebeArt iti ofera posibilitatea de a avea cele mai potrivite articole pentru mentinerea si intretinerea unei igiene corespunzatoare.
Cand spunem igiena ne referim atat la produsele destinate curatirii, cat si la cele care promoveaza igiena dezvoltarii armonioase, igiena unei pozitii corecte de dormit sau de alaptat, igiena schimbarii scutecului sau igiena aerului din casa. 
BebeArt te invita sa alegi dintr-o gama generoasa de articole destinate taierii unghiilor – operatiune delicata, mai ales pentru primele zile ale bebelusului; aparate moderne de igienizare a scutecelor folosite; aspiratoare nazale atat de utile de la nastere. Veti descoperi o gama de articole practice pentru igiena, aleasa cu grija si care promoveaza bunele obiceiuri.
Timpul pentru baie este unul dintre cele mai placute momente ale zilei … sau ar putea fi. Operatiunea poate deveni confortabila atat pentru bebelus cat si pentru parinti cu ajutorul produselor potrivite.
BebeArt iti propune cadite de baie ergonomice, usor de folosit atat in camera de baie, dar si pe alte suprafete drepte; deliciul copiilor mai mari sunt covorasele de baie antiderapante si termosensibile, haioase si in acelasi timp utile si placute tuturor sunt jucariile speciale pentru baie. 
In timpul baitei este de preferat sa supravegheati copilul, cu atat mai mult cu cat este nou-nascut si trebuie sa-i sustineti gatul si coloana vertebrala si sa folositi un moment al zilei cand sunteti linistiti, calmi si nu urmeaza sa primiti vizite.