Informatii livrare

La Bebeart.ro beneficiezi de livrare gratuită in Bucuresti pentru comenzile ce depășesc valoarea de 200 leiPentru comenzile ce nu depasesc valoarea de 200 lei, costul transportului este 17 lei. 
 
Livrarea comenzilor in restul tarii este gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 500 lei si se afla in aria de acoperire a retelei Fan Courier. Pentru comenzile ce nu depasesc valoarea de 500 lei, costul transportului pentru un colet standard este 20 lei.
 
 
Livrarea produselor se face doar în România, în termen de 24-48 ore, de luni până sambata, conform termeniilor și condițiilor prevazute de furnizorul de curierat Fan Courier
Pentru comenzile ce se afla in afara ariei de acoperire Fan Courier, se percep km suplimentari. (Listă Acoperire – PDF).

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei. 

Atentie: Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!
Va rugam sa aveti in vedere ca aveti obligatia de a verifica, in prezenta curierului, continutul pachetului. In cazul in care se constata lipsuri, sparturi, crapaturi, deteriorari sau alte defectiuni vizibile ale produsului sau ambalajului, aveti obligatia de a completa procesul verbal de constatare in prezenta curierului.