Arata 1 - 24 din 121 rezultate

Arata 1 - 24 din 121 rezultate

Siguranta si Supraveghere

Ne ingrijim ca pe langa a le oferi tot ce le trebuie copiilor nostrii sa-i tinem sanatosi si in siguranta ceas de ceas, clipa de clipa. Educatia timpurie si satisfacerea curiozitatii fara limite a copiilor poate fi o strategie, insa de multe ori nu este sufficient si atunci trebuie sa avem masuri de precautie.

Unui bebelus ii poti spune ca este periculos un lucru, dar nu il poti impiedica sa se opuna indemnului tau, facand o explorare completa a sertarelor, a tuturor usilor si de ce nu, a scarilor. Bebeart iti da o mana de ajutor in tinerea in siguranta a puiului tau, oferindu-ti posibilitatea sa alegi sa fii cu ochii si urechile pe copilul tau fara sa fie necesara prezenta la fata locului. Sistemele de monitorizare oferite de Bebeart sunt modern concepute, fiabile si usor de folosit.

La Bebeart.ro ne-am gandit, cu empatie, la toate pericolele din interiorul unei case si am prevazut un intreg arsenal de dispozitive de blocare, aparatoare si protectii. Sistemelor  de siguranta pentru casa li se adauga cele pentru calatorii cu masina, pentru deplasarile in aer liber si pentru supravegherea la distanta.