CERCURI SI PATRATE - PUZZLE MAGNETIC

Cod: OKD-91176

Cele 48 de piese ale setului reprezinta un punct de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a cauta noi si noi imagini, folosindu-si imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice! Acest joc este recomandat atat pentru cop...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

141 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Cele 48 de piese ale setului reprezinta un punct de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative.

Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a cauta noi si noi imagini, folosindu-si imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice!
Acest joc este recomandat atat pentru copii cat si pentru adulti - prin forme si culori are valoare terapeutica, reprezentand o ocazie inedita de a uita de stresul cotidian si a te bucura de propria creativitate!
Cutia magnetic este usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru mersul la restaurant, la scoala, cu avionul sau masina in vacante si calatorii. Cele doua capace metalice pot fi folosote cu usurinta fie de catre un parinte si un copil, fie de doi copii.
Creativitate, imaginatie, concentrare – toate scaldate intr-o mare de culori delicioase si asortate cu bucuria de a exprima in imagini propriile idei!
Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.
Dimensiuni: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm
Cod: OKD-91176 Categorie: Jocuri Magnetice Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere