Nebulizator Smart Weezy AGU

Cod: 9L-AGUSN10

Nebulizatorul Smart Weezy de la AGU ajuta la respectarea instructiunilor doctorului in ceea ce priveste terapia prin inhalare. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Faceti cunostinta cu cel mai nou dispozitiv din gama AGU pentru sanatate – Nebulizatorul Smart Weezy. Acest dispozitiv funcioneaza cu tehnologia IntelliFlow si este destinate sa asiste la tratamentul astmului, emfizem...

AGU

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

699 LEI

Livrare gratuită

Nebulizatorul Smart Weezy de la AGU ajuta la respectarea instructiunilor doctorului in ceea ce priveste terapia prin inhalare.

Faceti cunostinta cu cel mai nou dispozitiv din gama AGU pentru sanatate – Nebulizatorul Smart Weezy. Acest dispozitiv funcioneaza cu tehnologia IntelliFlow si este destinate sa asiste la tratamentul astmului, emfizemului, bronsitei si altor boli respiratorii care sunt caracterizate prin obstructia cailor respiratorii.

Este potrivit pentru terapia prin inhalare, atat pentru copii, cat si pentru adulti, si corespunde exact prescriptiei medicului. Datorita aplicatiei de pe mobil puteti afla exact cand, ce fel de medicament s-a folosit si de cate ori au fost efectuate procedurile. Aceste date pot fi, asemenea, partajate cu medicul de familie.

nebulizator cu aplicatie mobila

Tehnologia IntelliFlow

In timp ce se afla in modul Smart, nebulizatorul pulverizeaza medicamentul numai in timpul inhalarii si se va opri sa elibereze aburul in timpul expiratiilor. In consecinta, utilizatorul va aspira in mod corespunzator intregul volum de medicamente, asa cum este recomandat de doctor. AGU este primul brand care a introdus tehnologia IntelliFlow in nebulizatorul sau.

Trei viteze de pulverizare a medicamentului

O alta caracteristica a noului nebulizator Smart este capacitatea de a modifica rata de pulverizare, permitand astfel ajustari care sa faciliteze rata de pulverizare specifica fiecarui tip de medicament sau reteta. Aceasta functie este utilia si pentru parinti, astfel incat acestia sa ajute la reglarea procedurii pentru a fi mai convenabil pentru copilul lor, in special la inceputul ciclului, deoarece initial respiratia la o rata medie de spray poate fi complicata de o boala.

Terapia prin inhalare, convenabila pentru copii

Nebulizatorul Smart AGU este usor de utilizat. Singurele etape necesare sunt turnarea medicamentului in recipientul detasabil, montarea piesei bucale sau a mastii de dimensiuni corespunzatoare, si apoi indemnarea copilului sa respire. Aparatul nu creeaza zgomot si nu va speria copilul. In timpul inhalarii, copilul poate urmari desene animate sau sa isi asculte povestea preferata. Este convenabil pentru cel mic s ail tina in masa. Mama poate da dispozitivul copilului, iar acesta il poate manevra cu usurinta in timpul procedurii. Dispozitivul este portabil, deoarece ruleaza pe baterii si cablu USB, prin urmare, il puteti lua cu usurinta in excursii cu dumneavoastra.

nebulizator smart pentru copii

Aplicatia mobila

Nebulizatorul Smart Weezy poate fi conectat la aplicatia AGU. Permite urmarirea si partajarea tuturor medicilor, cu statistici si istoric de tratament, inclusiv indicarea duratei procedurilor medicamentoase. De asemenea aplicatia poate fi folosita pentru a staboli un memento pentru orice terapii de inhalare care sunt necesare ulterior.
Aplicatia AGU poate fi descarcata gratuity pe App Store si Play Market.

nebulizator copii agu

Usor de curatat

Nebulizatorul Smart este usor de curatat si de ingrijit. Dupa fiecare utilizare, este necesara curatarea recipientului medicamentului, a dispozitivului bucal si a mastii de inhalare cu apa.

Echipament

Kitul include: un capac de protectie, dispozitiv bucal, cablu USB, un sac pentru transport si depozitare, manual de instructiuni si doua masti de inhalare (una mica si una medie).

Cod: 9L-AGUSN10 Categorie: Aparate Aerosoli Producător: AGU

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere