BapronBaby® Market Fresh Bapron (6luni -3 ani)

Cod: BBA-Bapron_marketfresh

Baveta pentru copiii care urasc bavetele! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

BapronBaby® Market Fresh Bapron Acest bestseller "Bapron", cunoscut și sub numele de baveta-apron hibrid, baveta cu acoperire completa, halat sau sort, este conceput pentru confort si siguranta. Datorita legaturilor o...

BapronBaby®

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

129 LEI

Baveta pentru copiii care urasc bavetele!

BapronBaby® Market Fresh Bapron

Acest bestseller "Bapron", cunoscut și sub numele de baveta-apron hibrid, baveta cu acoperire completa, halat sau sort, este conceput pentru confort si siguranta. Datorita legaturilor orizontale confortabile si sigure și a designului lor cu acoperire completa, Baprons sunt partenerul perfect pentru ora mesei, pentru pictura, desen, gatit, gradinarit sau joc senzorial!

Designul nostru unic, in curs de brevetare, ii permite copilului tau sa se joace liber cu mancarea sau sa ia parte la diverse activitati senzoriale, fara a se strange in jurul gatului ca o baveta traditionala, iar micutul tau nu o poate scoate fara ajutorul un adult. Mai putina mizerie pentru toată lumea! (De asemenea, se clateste in chiuveta intre mese, economisindu-ti durerile de cap si spalatul rufelor).

Tesatura este impermeabila, durabila si totusi moale, care se usuca rapid, este rezistenta la pete, se poate spala la masina si este 100% certificata ca fiind sigura pentru bebelusi (fara substante chimice daunatoare si sigura chiar si pentru cea mai sensibila piele). BapronBaby® Baprons sunt fabricate în intregime din tesatura ecologica de inalta calitate si 100% fabricate în mod responsabil, cu standarde de munca echitabile.

Designul original permite ca Bapronul nostru sa creasca odata cu copilul tau ceea ce inseamna ca se potriveste de la 6 luni pana la 3 ani.

- 33 cm lungime de la partea din fata a gatului pana la baza

Curatare rapida: Clateste sub apa pentru a indeparta toate alimentele/resturile. Scutura usor apa si lasa sa se usuce complet in aer liber. Bapronul va fi gata să fie folosit din nou atunci când este complet uscat (aprox. 30 de minute!).

Curatare profunda: BapronBaby® Bapron se poate spala la masina si poate fi uscat la uscator, la caldura mica sau medie. Nu il calca deoarece se poate deteriora stratul impermeabil. Bapronul nu este destinat utilizarii peste centurile ide siguranta sau a dispozitivelor de fixare.

Trebuie doar să vezi cu ochii tai de ce mamele de pretutindeni sunt înnebunite după BapronBaby®! Este cu adevărat "baveta pentru copiii care urasc bavetele"!

Cod: BBA-Bapron_marketfresh Categorie: BapronBaby® Bapron Producător: BapronBaby®

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere