Video Monitor Digital Bidirectional MBP50

Cod: ERF-MBP50

Video Monitorul Digital Bidirectional Motorola MBP50 face parte din noua generatie de sisteme de monitorizare de la Motorola. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Acest nou Video Monitor supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte. Lansat in 2017, noul model de videofon didital bidirectional Motorola MBP50 a primit deja ...

Motorola

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

970 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Video Monitorul Digital Bidirectional Motorola MBP50 face parte din noua generatie de sisteme de monitorizare de la Motorola.

Acest nou Video Monitor supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.

Lansat in 2017, noul model de videofon didital bidirectional Motorola MBP50 a primit deja evaluari excelente din partea tuturor parintilor care l-au achizitionat si testat.

Deoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mareclaritate, similara HD, fara riscul interferentelor cu alte tipuri de tehnologii wireless.

Ecranul LCD color cu display de 5" monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs.

Motorola MBP50are o impresionanta raza de actiune de 300 metri* cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati, astfel incat va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul.

Motorola MBP50 este alegerea perfecta pentru orice parinte.

Ecranul LCD color de 5" reda sunetul si imaginea din camera bebelusului, inclusiv noaptea.

Tehnologia 2.4GHz FHSS cu 2 directii de comunicare.

Tehnologia 2.4GHz FHSS ofera o conexiune wireless superioara modelelor analogice. Aceasta inseamna ca are o raza mai buna de actiune, iar dvs nu pierdeti nimic

important care se petrece in viata bebelusului.

Sistemul de reglare Pan, Tilt, and Zoom

Din unitatea parentala (care functioneaza ca o telecomanda) puteti roti sau inclina camera sau puteti face zoom (mari) imaginea pentru a observa anumite detalii.

Monitorul MBP50 este bidirectional, adica puteti comunica in sistem walkie-talkie intre unitati fie cu partenerul dvs (pentru a-l ruga sa va aduca un biberon cu lapte din bucatarie) sau cu bebelusul (de exemplu pentru a-l linisti daca a inceput sa planga).

Ecran LCD color.

Pe ecarnul LCD mare de 5" puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs. Sistemul transmite 25 FPS video, putand astfel vedea si auzi in timp real tot ceea ce se intampla cu bebe.

Gratie sistemului special video in infrarosu, monitorul trece automat in modul nocturn de supraveghere imediat ce intensitatea luminoasa din incapere incepe sa scada.

Sistemul are 8 trepte de reglare pentru volumul sunetului si 8 trepte pentru reglarea intensitatii luminoase a imaginii. Reglajele se realizeaza prin operarea butoanelor corespunzatoare ale unitatii parentale.

Alimentarea unitatii copilului se face la priza, iar unitatea parentala se poate alimenta fie la priza, fie cu acumulatori Ni-MH de mare performanta (inclusi in pachet).

Cod: ERF-MBP50 Categorie: Camere Supraveghere Bebe Producător: Motorola

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere