Videofon Digital BM4500

Cod: ERF-BM4500
0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Videofonul Digital VTech BM 4500 va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte. Deoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritate...

VTech

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

820 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Videofonul Digital VTech BM 4500 va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.
Deoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mare claritate, similara HD, fara riscul interferentelor cu alte tipuri de tehnologii wireless.
Ecranul LCD color cu display de 4.3" monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs.
VTech BM 4500 are o impresionanta raza de actiune de 300 metri* cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati, astfel incat va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul.
Videofonul Video VTech BM 4500 este alegerea perfecta pentru orice parinte.
Ecranul LCD color de 4.3" reda sunetul si imaginea din camera bebelusului, inclusiv noaptea.
Videofonul VTech BM 4500 este bidirectional, adica puteti comunica in sistem walkie-talkie intre unitati fie cu partenerul dvs (pentru a-l ruga sa va aduca un biberon cu lapte din bucatarie) sau cu bebelusul (de exemplu pentru a-l linisti daca a inceput sa planga).
Ecran LCD color
Pe ecranul LCD mare de 4.3" puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs., putand astfel vedea si auzi in timp real tot ceea ce se intampla cu bebe.
Gratie sistemului special video in infrarosu, Videofonul trece automat in modul nocturn de supraveghere imediat ce intensitatea luminoasa din incapere incepe sa scada.
Puteti regla volumul sunetului si intensitatea luminoasa a imaginii din butoanele corespunzatoare ale unitatii parentale.
Alimentarea unitatii copilului se face la priza, iar unitatea parentala se poate alimenta fie la priza, fie cu acumulatori (inclusi in pachet).
Camera este prevazuta cu sistem de fixare pe perete.
Videofonul VTech BM 4500 suporta pana la 4 camere aditionale, astfel puteti vedea ce face bebelusul in fiecare camera. Unitatea parentala poate fi folosita pentru vizualizare unica, vedere dubla si ecran quad divizat pentru a vizualiza 4 camere in acelasi timp. (videofonul are inclus in pachet doar o camera)
Sistemul de reglare Pan, Tilt, and Zoom
Din unitatea parentala (care functioneaza ca o telecomanda) puteti roti sau inclina camera Videofonului MBP36 sau puteti face zoom (mari) imaginea pentru a observa anumite detalii.
Caracteristici suplimentare ale Videofonului VTech BM 4500
 1. Functia de interfon
Pentru a prelungi durata de functionarea a unitatii parentale pana la o noua reincarcare a bateriei, puteti seta videofonul VTech BM 4500  in modul de interfon. In acest mod transmisia se desfasoara doar audio. Puteti relua cand doriti transmisia video (de exemplu daca bebe doarme si considerati ca nu este necesara transmisia video, treceti pe functia interfon, dar in momentul cand bebe s-a trezit  si a inceput sa planga, veti putea relua si transmisia video).
2. Functia de linistire
Unitatea parentala are preinregistrate cantece de leagancare ce va vor ajuta bebelusul sa adoarma mult mai usor.
3. Functia de alerta vizuala
Unitatea parentala este prevazuta cu LED-uri de alerta vizuale activate sonor.
Aceste LED-uri indica nivelul de zgomot din camera, avertizandu-va daca plansul bebelusului este mai intens.
4. Functia de termometru de camera
Videofonul VTech BM 4500 este echipat cu senzor de temperatura, valoare masurata fiind afisata pe ecranul LCD. Astfel, puteti fi sigur ca nu este prea cald sau prea rece in camera pentru bebe.
5. Functie de avertizare la iesirea din raza de actiune
In cazul in care cele 2 unitati se afla la o distanta mai mare de 300m*, veti primi avertizarea "Out-of-Range", adica de iesire din raza de actiune.
Aceasta raza de actiune mare recomanda modelul VTech BM 4500 pentru orice tip de casa, cu pereti din lemn, caramida sau beton, cu un etaj sau cu 2 etaje.
Cod: ERF-BM4500 Categorie: Camere Supraveghere Bebe Producător: VTech

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere