Ceas Soare si Stele

Cod: 9L-HJ010

Un antrenor minunat pentru copiii mici. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Tu setezi alarma pentru trezirea copilului. Luminozitate ajustabila Optiune de blocare Adaptor inclus Recomandat copiiilor cu varsta de peste 2 ani Selectati ora la care doriti sa treziti copilul. Apoi explicati-i ca ...

gro

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

239 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Un antrenor minunat pentru copiii mici.

Tu setezi alarma pentru trezirea copilului.

  • Luminozitate ajustabila
  • Optiune de blocare
  • Adaptor inclus
  • Recomandat copiiilor cu varsta de peste 2 ani

Selectati ora la care doriti sa treziti copilul. Apoi explicati-i ca stelele vor disparea in timpul noptii. Dupa ce va disparea ultima stea, soarele va rasari, iar copiii se vor trezi.

Cum ii ajuti pe cei mici sa invete cand sa se trezeasca? SIMPLU, "Stați în pat pana cand rasare soarele!" Ceasul Gro foloseste pictograme dragute ale stelelor si al soarelui pentru a arata timpul potrivit pentru cei mici sa se intoarca la culcare si cand este timpul sa se trezeasca. Pentru copiii mai mari, genereaza si un ceas digital, astfel incat acestia sa poata invata cu usurinta sa citeasca ceasul, precum si estimarea timpului pentru rasaritului soarelui!

Material: 100% plastic

Fabricat in China.

AVERTISMENT: A se tine la departare de foc. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ceasul este un dispozitiv cu voltaj redus, alimentat de la o mica unitate ce functioneaza in principiu pe curent. Pentru siguranta continua si stabilitate a ceasului, va rugam sa verificati masurile de siguranta electrice. Acest produs nu este o jucarie. Va rugam sa va asigurati ca nu este lasat la indemana copiilor și nu permiteți copilului să se joace nici cu unitatea electrică, nici cu cablul de conectare.

Cod: 9L-HJ010 Categorie: Decoratiuni Camera Copilului Producător: gro

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere