Suport 2 in 1 pouch-uri piure si cutii suc DidoPoucher Blue

Cod: BBA-didopoucherblue

Descopera cum Didopoucher poate face hrana bebelusului tau mai usoara si mai placuta! mai mult ...

5 out of 5 based on customer ratings
(1 pareri)

Descopera Didopoucher: Perfect pentru Baby-Led Weaning in deplasare! Didopoucher este raspunsul ideal pentru perioada cand bebelusul tau incepe sa exploreze hrana pe cont propriu. Cu un design inovator si functional, ...

didobaby®

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

59 LEI

Descopera cum Didopoucher poate face hrana bebelusului tau mai usoara si mai placuta!

Descopera Didopoucher: Perfect pentru Baby-Led Weaning in deplasare!

Didopoucher este raspunsul ideal pentru perioada cand bebelusul tau incepe sa exploreze hrana pe cont propriu. Cu un design inovator si functional, acest suport este adaptat pentru pungile cu mancare si cutiile de fructe, oferindu-ti o solutie versatila si practica pentru hranirea bebelusului tau.

Mai usor, mai confortabil, mai sigur!

Didopoucher face Baby-Led Weaning mai simplu, mai confortabil si mai sigur. Caracteristica sa principala, "DOI IN UNU," iti permite sa-l folosesti atat cu pouch-urile cu piure, cat si cu cutiile de suc, adaptandu-te nevoilor in schimbare ale micutului tau.

Compatibil cu majoritatea pungilor disponibile pe piata!

Cu cele doua fante, acest suport se potriveste majoritatii pouch-urilor cu piure disponibile pe piata. Indiferent de marca preferata de pouch, Didopoucher se va potrivi perfect.

Ergonomic si sigur pentru bebelusi!

Manerele mici si ergonomice ale Didopoucher sunt special concepute pentru a se potrivi manutelor mici ale bebelusului, incurajand independenta si asigurand o prindere sigura a pouch-ului sau cutiei de suc.

Curatare usoara si siguranta maxima!

Didopoucher este conceput fara parti mici care ar putea fi periculoase si fara spatii unde mancarea sa se acumuleze. Curatarea sa este simpla, iar inchiderea de siguranta este accesibila pentru adulti, dar sigura pentru copii.

Simplu si practic de utilizat!

Folosirea lui Didopoucher este extrem de simpla. Trebuie doar sa intorci suportul in functie de ce tip de pouch sau cutie de suc vrei sa asezi, sa deschizi capacul, sa o introduci and that's it. Designul intuitiv te ajuta sa economisesti timp si efort in timpul hranirii bebelusului tau.

Fara BPA, PVC, ftalati. Dishwasher safe.

Varsta: 6+

Descopera cum Didopoucher poate face hrana bebelusului tau mai usoara si mai placuta!

Cod: BBA-didopoucherblue Categorie: Dispozitive de Hranire Bebe Producător: didobaby®

Calculat din 1 pareri

5 total
0
0
0
0
1

Adauga o parere

  1. Raisa Trif

    5 out of 5

    Material rezistent, usor de folosit cu manere micute. Amuzant si original, copilului meu ii place. Noi folosim pouchuri din dm dar cred ca se potrivesc mai toate