SUNSET RAINBOW - CURCUBEU CU 10 PIESE

Cod: OKD-10707

Cea mai premiata creatie Grimm's Spiel und Holz Design, Curcubeul cu 10 piese este o jucarie indragita de copii si parinti! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Atractive peste poate datorita culorilor mestesugit combinate dar si extrem de versatile, cele 10 piese ale setului pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de combinatii, atat static cat si in miscare. Se pot stivui...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

339 LEI

Cea mai premiata creatie Grimm's Spiel und Holz Design, Curcubeul cu 10 piese este o jucarie indragita de copii si parinti!

Atractive peste poate datorita culorilor mestesugit combinate dar si extrem de versatile, cele 10 piese ale setului pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de combinatii, atat static cat si in miscare. Se pot stivui, sorta dupa marime sau aranja in diverse combinatii atat in plan orizontal cat si vertical - formele simple, arcuite se integreaza organic in orice tip de constructie si isi gasesc o multitudine de intrebuintari, lasand copilului placerea de a descoperi intrebuintari multiple. Imaginatia se imbina cu placerea de a construi, mainile isi dezvolta abilitatile motorii fine si un simt sigur al echilibrului.

Fie ca le gusta si asculta rand pe rand, fie ca le aranjeaza una peste alta formand tuneluri, garaje sau navete spatiale, fie ca le asociaza cu panze colorate (vezi gama Jucarii si accesorii din matase) imaginand mari involburate sau pajisti inverzite, fie ca le combina cu piesele altor jucarii pentru a crea un mic orasel doldora de oameni si masini, copii de toate varstele se vor bucura de farmecul aparte al acestei jucarii, iar parintii vor descoperi ca uneori mai putin inseamna mai mult!

Datorita dimensiunilor generoase si multiplelor sale utilizari, produsul este o excelenta alegere si pentru crese, gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Pentru a raspunde nevoilor de joc ale copiilor mai mari se recomanda asocierea acestei jucarii Waldorf cu alte elemente din categoria Constructii si imaginatie, cu Playsilks Sarah's Silks sau Papusi, spiridusi si casutele lor, dand astfel nastere unor decoruri bogate si atractive in care copilul sa-si poata revarsa imaginatia si creativitatea.

Recomandare de siguranta: copii 1na+, copii peste 1 an

Materiale folosite: lemn de tei, culori pe baza de apa, nontoxice

Dimensiunile produsului: 10 piese in culorile apususlui de soare, lungime 30cm

Un produs autentic Grimm;s Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10707 Categorie: Jocuri Creative Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere