Joc de potrivire - Ce simte maimutica?

Cod: EDC-100186

Invata sa-ti exprimi sentimentele si emotiile cu Jocul Ce simte maimutica mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Acest joc adorabil cu maimutica ii va ajuta pe copiii sa identifice si sa isi exprime diferite emotii: fericire, suparare, furie, surprindere si frica. Folositi cardurile cu imagini pentru a-i incuraja pe copiii sa se...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

51 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Invata sa-ti exprimi sentimentele si emotiile cu Jocul Ce simte maimutica

Acest joc adorabil cu maimutica ii va ajuta pe copiii sa identifice si sa isi exprime diferite emotii: fericire, suparare, furie, surprindere si frica. Folositi cardurile cu imagini pentru a-i incuraja pe copiii sa se gandeasca la anumite situatii si la emotiile pe care le-au avut la acel moment. Rugati copiii sa aleaga un anumit chip pentru maimutica si sugerati-le cateva motive pentru care maimutica se poate simiti in acel fel.
Jocul contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, a limbajului si a increderii in sine, dar si la identificarea si exprimarea emotiilor si a sentimentelor.
Setul include: 1 cutie de lemn, 15 piese magnetice (5 piese cu ochisori, 5 piese cu gura, 5 carduri cu imagini).
Regulament:
Nivelul 1: Reproducerea chipului- Incurajati copiii sa foloseasca piesele magnetice pentru a reproduce si denumi chipurile maimuticii de pe cardurile cu imagini.
Nivelul 2 : Reamintire -Denumiti sentimentul. Spre exemplu: “Speriat” si cereti copilului sa faca maimutica cu acel chip, fara sa se uite la cardurile cu imagini sau la imaginile din cutie.
Nivelul 3: Asociere - Puneti un card cu imagine (gand) deasupra capului maimuticii. Observati ce se intampla si rugati-l pe copil sa ghiceasca sentimentul, sa il denumeasca si sa faca cu ajutorul pieselor de joc maimutica cu acel chip. Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor. Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual, fiind fabricate din lemn si imprimat cu cerneala non-toxica. Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia.

Dimensiune: 30.7 x 23.2 x 4.4 cm

Varsta recomandata: 2 - 5 ani.
Atentie! Nu lasati copiii sa bage in gura piesele jocului. 
Atentie! Contine piese magnetice.
Cod: EDC-100186 Categorie: Jocuri de Asociere Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere