16 CUBURI PASTEL

Cod: OKD-10045

Set de cuburi pentru constructii si jocuri open-ended. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Indrazneste sa incerci o jucarie fascinanta! Ofera-i copilului tau o jucarie deschisa (open-ended) care ii va stimula creativitatea, ii va forma o mana sigura si un simt fin al echilibrului si il va provoca mereu si m...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

209 LEI

Set de cuburi pentru constructii si jocuri open-ended.

Indrazneste sa incerci o jucarie fascinanta! Ofera-i copilului tau o jucarie deschisa (open-ended) care ii va stimula creativitatea, ii va forma o mana sigura si un simt fin al echilibrului si il va provoca mereu si mereu sa-si puna la incercare imaginatia!

Simplitatea acestui set este totodata si cel mai mare atuu al sau. El face parte din categoria jucariilor deschise, intrucat nu limiteaza jocul la un simplu exercitiu de constructie ci stimuleaza imaginatia copilului sa se implice activ in jocuri creativ-imaginative. Fie ca le combina cu alte elemente naturale adunate de prin calatoriile in parcuri sau paduri, fie ca le asociaza cu elemente clasice de construit sau cu texturi diverse (ex.cu matasuri colorate pentru a imagina o mare pe care plutesc barcute) si personaje de poveste, aceste piese robuste se pot integra intr-o mare diversitate de decoruri, fiind astfel o jucarie versatila pe care copilul o va folosi mereu in jocurile sale.

Formele generoase ale pieselor, culorile vii si textura naturala, aderenta, transforma aceste blocuri de constructie intr-un element de baza al oricarui joc de constructie, care va creste impreuna cu cel mic fiindu-i tovaras nelipsit de joaca pe parcursul mai multor etape de varsta.

Piesele sunt robuste si totodata extrem de usoare, permitand si mainilor micute si mai putin indemanatice sa-si exerseze abilitatile de prindere, stivuire, coordonare, construire. Datorita texturii naturale a lemnului, suprafata blocurilor are o aderenta specifica ce permite chiar si celor mai mici constructori sa-si construiasca primele turnuri.

Totodata, copii ceva mai maricei si mai indemanatici vor fi atrasi de versatilitatea pieselor, acestea putand fi asociate cu orice alte materiale sau texturi, avand astfel posibilitatea de a transpune in joc decorurile complexe ce traiesc in imaginatia lor bogata.

Acest produs este recomandat si pentru gradinite, locuri de joaca, clase pregatitoare etc.

Recomandare de varsta: copii peste 1an.

Dimensiuni: saculet textil cu 16 piese din lemn de esenta usoara, diametrul unei piese: 3-10cm, inaltimea unei piese 2-18cm.

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri non-toxice pe baza de apa, uleiuri non-toxice pe baza de plante.

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10045 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere