Joc de memorie - Omiduta dezordonata

Cod: EDC-100159

Intrece-te cu prietenii tai intr-un joc amuzant de memorie Omiduta dezordonata! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Omiduta Catty are atat de multe picioruse incat fiecare incercare de gasire a pantofilor este o adevarata provocare. In plus, omiduta este si cam dezordonata. Fie ca este zi sau noapte, indiferent pe unde cauta, in bu...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

45 LEI

Intrece-te cu prietenii tai intr-un joc amuzant de memorie Omiduta dezordonata!

Omiduta Catty are atat de multe picioruse incat fiecare incercare de gasire a pantofilor este o adevarata provocare. In plus, omiduta este si cam dezordonata. Fie ca este zi sau noapte, indiferent pe unde cauta, in bucatarie, sub scari sau in sufragerie, Catty nu reuseste sa gaseasca nici un pantof. Haide sa ii dam o mana de ajutor lui Catty pentru a-si gasi pantofii! Intrece-te cu prietenii tai intr-un joc amuzant de memorie si fii primul care strange toti pantofii potriviti pentru omiduta.
Jocul faciliteaza dezvoltarea memoriei vizuale, a limbajului si a creativitatii. In plus contribuie la identificarea formelor, la recunoasterea cifrelor si la numarare.
Setul include: 20 de piese - pantofiori, 20 de carduri cu imagini, o tablita pentru notarea scorului care se sterge cu usurinta, marker special care se strege de pe tablita, instructiuni. Setul este pentru 1- 4 jucatori. Regulament: Aranjeaza pantofii cu partea colorata in sus. Amesteca cardurile cu imagini si intoarce-le cu fata in jos in mijlocul zone de joc. Intoarce primul card si priveste-l cu atentie pentru a memora pantofiorii din imagine. Intoarce cardul la loc cu fata in jos si grabeste-te sa strangi pantofii pe care i-ai retinut.
Jocul se termina cand au fost folosite toate cele 10 carduri cu imagini. Fiecare pantofior identificat corect valoreaza 1 punct. Daca ai ales un pantof care nu se afla in imagine, atunci ti se scade 1 punct. Jucatorul care are scorul cel mai mare castiga jocul. Un singur joc, mai multe variante! Poti identifica pantofiorii colorati care corespund incaperilor in care este lumina aprinsa sau poti juca varianta mai palpitanta, in care incaperile au lumina stinsa, iar tu trebuie sa gasesti umbrele pantofilor.
O alta varianta de joc este aceea in care micutii isi folosesc imaginatia si creativitatea pentru a descrie in detaliu fiecare imagine in parte si fiecare pantofior sau identifica emotiile omidutei Catty. Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltarea a copiilor. Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual.
Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia .
Dimensiune: 26.7 x 21.5 x 4.6 cm
Vasta recomandata: 4 ani +
Contraindicat copiilor sub 4 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.
Cod: EDC-100159 Categorie: Jocuri de Memorie Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere