TRUSA MICULUI DENTIST

Cod: OKD-PLAN3493

Set de jucarie pentru micii doctori stomatologi. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Meseriile adultilor sunt un subiect fascinant pentru cei mici - fiecare detaliu conteaza si este demn de imitat cu toata seriozitatea. Instrumentarul complex si uneori inspaimantator devine un ajutor de nadejde cand u...

Plan Toys

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

179 LEI

Set de jucarie pentru micii doctori stomatologi.

Meseriile adultilor sunt un subiect fascinant pentru cei mici - fiecare detaliu conteaza si este demn de imitat cu toata seriozitatea.  Instrumentarul complex si uneori inspaimantator devine un ajutor de nadejde cand ursuletul sau papusa au o durere deranjanta de masea! Cu pacienti rabdatori si exercitiu zilnic indemanarea creste vazand cu ochii iar curajul se instaleaza firesc - atunci cand cunosti o meserie nu iti mai este nici frica de ea si iti face chiar placere sa te lauzi prietenilor tai cu toate acele cunostinte nou dobandite.

Prin joc imitativ copilul se imprieteneste cu obiceiul atat de important al igienei orale si isi invinge frica de dentist si de vizitele regulate la cabinetul stomatologic.

Recomandare de varsta: 3ani+

Setul cuprinde 4 instrumente de baza ale profesiei, o periuta de dinti, un rand dinti cu 3 dinti de rezerva si o eleganta gentuta pentru a pastra toate acestea.

Dimensiuni produs: 15.5x23.0cm

Cod: OKD-PLAN3493 Categorie: Jocuri de Rol Producător: Plan Toys

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere