Joc de strategie - Cubul culorilor

Cod: EDC-100178

Distreaza-te cu intreaga familie si invata sa analizezi rapid cu jocul Cubul culorilor! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Dezvolta gandirea critica, capacitatea de analiza si gasirea de solutii optime cu un joc distractiv care nu va fi nicioadata la fel! Cubul culorilor este un joc perfect pentru intreaga familie. Destinat pentru maxim 6...

Learning Resources

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

69 LEI

Distreaza-te cu intreaga familie si invata sa analizezi rapid cu jocul Cubul culorilor!

Dezvolta gandirea critica, capacitatea de analiza si gasirea de solutii optime cu un joc distractiv care nu va fi nicioadata la fel! Cubul culorilor este un joc perfect pentru intreaga familie.
Destinat pentru maxim 6 jucatori, setul include 40 de carduri, fiecare dintre ele infatisand 4 culori diferite. Regulament: se imparte fiecarui jucator cate 6 carduri (cele ramase se ordoneaza pe masa in teanc, cu fata colorata in sus), iar un card se aseaza in centru. Fiecare jucator primeste puncte de fiecare data cand reuseste sa potriveasca un card la cele de pe masa prin alaturarea culorilor. Cu cat mai multe culori potrivite cu un singur card, cu atat mai multe puncte vor fi acordate. Jocul se termina atunci cand toate cardurile de joc au fost potrivite celor de pe masa. Castiga jucatorul care a strans cele mai multe puncte. 
Dimensiune carduri: 7,5 cm.

Varsta recomandata: 5 - 9 ani
Cod: EDC-100178 Categorie: Jocuri de Strategie Producător: Learning Resources

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere