Balanta Numerica

Cod: MGS-BK5604

Balanta de jucarie potrivita pentru invatarea culorilor, cantarirea si compararea greutatilor si pt primele operatii matematice. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Incepand cu varsta de 3 ani, copii pot sorta jetoanele dupa culoare, plasandu-le in compartimentul corespunzator de la baza cantarului. Exercitiile sunt oferite in instructiuni. Copiii mai mari vor invata sa numere si...

Buki France

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

109 LEI

Balanta de jucarie potrivita pentru invatarea culorilor, cantarirea si compararea greutatilor si pt primele operatii matematice.

Incepand cu varsta de 3 ani, copii pot sorta jetoanele dupa culoare, plasandu-le in compartimentul corespunzator de la baza cantarului. Exercitiile sunt oferite in instructiuni.

Copiii mai mari vor invata sa numere si sa efectueze operatiile matematice de baza prin joaca! Pentru a gasi raspunsurile la cele 60 de probleme regasite pe cartonase, copilul va atarna greutatile pentru a echilibra balanta si a obtine rezultatul corect. Puteti exersa adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea.

Include: 1 balanta (cantar), 2 talere, 30 jetoane de 6 culori diferite, 30 carduri cu probleme fata-verso, 1 coala cu autocolante, ghid de activitati.

Dimensiunile cutiei: 32 x 6 x 26 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Cod: MGS-BK5604 Categorie: Jocuri Matematice Producător: Buki France

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere