Jucarii de baie, Figurine, Tiny Love

Cod: 9L-TL178

Baita va deveni mai distractiva cu figurinele noastre adorabile. Bucurati-va de distractie nesfarsita! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Jucarii de baie, Figurine, Tiny Love Baita va deveni mai distractiva cu figurinele noastre adorabile. Bucurati-va de distractie nesfarsita!Dezvolta abilitatile motorii fine: Strange jucariile si apa va tasni! Jucariil...

Tiny Love

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

149 LEI

Baita va deveni mai distractiva cu figurinele noastre adorabile. Bucurati-va de distractie nesfarsita!

Jucarii de baie, Figurine, Tiny Love

Baita va deveni mai distractiva cu figurinele noastre adorabile. Bucurati-va de distractie nesfarsita!

Dezvolta abilitatile motorii fine: Strange jucariile si apa va tasni! Jucariile incurajeaza bebelusul sa-si exerseze muschii mainii si ai degetelor, sustinand dezvoltarea abilitatilor motorii fine si coordonarea mainii catre ochi.

Dezvolta imaginatia si ajuta la dezvoltarea relatiilor: Jucariile prietenoase si coloate incurajeaza timpul de joaca, singur cu fratii sau parintii. Printre personajele dragute se numara vulpoiul Christopher, Ariciul Marie, Iepurasul Thomas si elefantul Samuel.

Sustine dezvoltarea cognitiva: Jucariile dragute ii inspira pe copii sa experimenteze, sa le umple cu apa, sa vada jucariile plutind, etc.

Stimuleaza simturile: Cauciucul moale si designul colorat stimuleaza simturile bebelusului, incurajand explorarea senzoriala.
Realizate din materiale netoxice si rezistente, care nu contin BPA sau ftalati.

12luni +: Abilitatile motorii fine si cognitia
Umplerea figurinelor din cauciuc moale cu apa, stropirea si scunfundarea incurajeaza copiii sa exerseze muschii degetelor si mainilor si imbogateste intelegerea calitatilor obiectelor.

14luni +: Creativitatea si imaginatia
Pe masura ce copiii se joaca independent cu personajele noastre, inventeaza jocuri, alcatuind lumi si interactiuni, extinzand limitele imaginatiei si creativitatii lor.

18luni +: Comunicarea si relatiile
Jocul cu parintii si fratii, interactiunea si experimentarea impreuna ofera celor mici o oportunitate excelenta de a comunica, de a promova abilitatile lor emotionale si de a incuraja comunicarea si dezvoltarea limbajului.

Cod: 9L-TL178 Categorie: Jucarii Baie Bebelusi Producător: Tiny Love

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere