TURN CU TRIUNGHIURI CURCUBEU, 11 PIESE

Cod: OKD-11000

Turn pentru activitati de sortare si stivuire cu 11 triunghiuri curcubeu. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Aranjatul pieselor pe tija este o activitate extrem de indragita in jurul varstei de 1 an - manutele devin mai abile, piesele se aseaza cuminti si ordonat in jurul tijei iar puiul de om experimenteaza cate putin din i...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

169 LEI

Turn pentru activitati de sortare si stivuire cu 11 triunghiuri curcubeu.

Aranjatul pieselor pe tija este o activitate extrem de indragita in jurul varstei de 1 an - manutele devin mai abile, piesele se aseaza cuminti si ordonat in jurul tijei iar puiul de om experimenteaza cate putin din ideea de centru. De aici si pana la "eu" drumul e scurt si timpul trece repede!

Cele 11 triunghiuri colorate in culorile curcubeului si o tija pe masura alcatuiesc un stimul excelent pentru copilul dornic sa stivuiasca in functie de culoare sau marime. Totodata, piesele se pot folosi pentru diverse constructii in afara tijei, stimuland deprinderea echilibrului si formand-i abilitatile motrice si coordonarea mana-ochi!

Pe masura ce copilul creste, piesele colorate se dovedesc a fi excelente elemente de constructie ce pot fi integrate creativ alaturi de alte Seturi de construit si pot prinde viata in diverse jocuri-fantezie cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor, transformandu-se astfel intr-o jucarie utila in mai multe etape de varsta.

Datorita dimensiunilor generoase si texturii bogat senzoriale a lemnului, acest turn este un cadou util pentru orice copil mic si totodata o alegere ideala pentru gradinite si colectivitati.

Recomandare de varsta: 1an+, copii 1an+

Materiale folosite: lemn de artar, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: inaltime 22cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: Jucaria prezinta potential de ranire! INTOTDEAUNA folositi capacul de siguranta atunci cand nu asamblati sau dezasamblati discurile colorate! INTOTDEAUNA folositi jucaria doar sub supravegherea unui adult!

Cod: OKD-11000 Categorie: Jucarii Educative Bebelusi Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere