Carte Cu Doua Fețe Meadow Days

Cod: 9L-TL166

Carte ilustrata pentru doua etape, cu 7 activitati si 2 fete: una alb/negru si una colorata. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Incurajeaza dezvoltarea vederii bebelusului cu ajutorul celor 2 parti ale acesteia.Ajuta copilul sa petreaca mai mult timp pe burtica cu ajutorul celor 7 activitati distractive. Astfel, isi va intari muschii umerilor ...

Tiny Love

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

125 LEI

Carte ilustrata pentru doua etape, cu 7 activitati si 2 fete: una alb/negru si una colorata.

Incurajeaza dezvoltarea vederii bebelusului cu ajutorul celor 2 parti ale acesteia.
Ajuta copilul sa petreaca mai mult timp pe burtica cu ajutorul celor 7 activitati distractive. Astfel, isi va intari muschii umerilor si ai gatului.
Stimuleaza simturile copilului cu ajutorul texturilor, a formelor contrastante si a caracterelor colorate care ofera stimulare vizuala si tactila.
Dezvoltare in orice moment: usor de impaturit si de transportat peste tot.
Acest produs incurajeaza dezvoltarea: cognitiva, a limbajului si a comunicarii, a functiilor motorii fine, a simturilor si a functiilor motorii de baza.

Recomandare de varsta: 0luni+

Caracteristici:

Carticica cu oglinda;
Ilustratii alb/negru contrastante;
Joc;
Vulpita cu coada care fosneste;
Copac texturat;
Panglici din satin;
Se potriveste in majoritatea landourilor.


Recomandari in functie de varsta:

0-3 luni+ SIMTURILE – STIMULARE VIZUALA – partea alb/negru ofera stimulare vizuala inca din prima zi. Asezati cartea la 20-30 cm de copil si lasati-l sa se bucure de imaginile de pe carte.
3luni+ - FUNCTII MOTORII FINE – MUSCHII MAINII SI AI DEGETELOR – vederea copilului este suficient de dezvoltata acum pentru a putea distinge formele si pentru a se bucura de partea colorata a cartii. Acum va incepe sa exploreze variatele activitati, dezvoltand astfel functiile motorii fine.
0-6 luni+ - FUNCTII MOTORII DE BAZA – STATUL PE BURTICA – ambele fete ale cartii vor stimula copilul in toate etapele de dezvoltare. Asezati copilul pe burtica si cartea suficient de aproape pentru a putea ajunge cu usurinta la ea si lasati-l sa exploreze cu ochii, mainile si gura.
3-6 luni+ - DEZVOLTAREA COGNITIVA – PERMANENTA OBIECTELOR – jocul ii ajuta pe micuti sa inteleaga ideea de permanenta a lucrurilor, realizand ca obiectele raman unde sunt chiar daca nu le vad.
Dimensiuni: 88.5 x 15 x 0.5 cm

Cod: 9L-TL166 Categorie: Jucarii Senzoriale Producător: Tiny Love

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere